Udávejte na AntiCzechteku!

Podle stylu jazyka by mě nepřekvapilo, kdyby autory toho slátaného serveru byli policisté. A nejen podle jazyka... Je to každopádně server aspirující na titul <> Internetu roku 2005. (znakem <> můj autocenzurní robot nahrazuje nepublikovatelné vulg. pejor. označení ženského genitálu)

Podle stylu jazyka by mě nepřekvapilo, kdyby autory toho slátaného serveru byli policisté. A nejen podle jazyka... Je to každopádně server aspirující na titul <> Internetu roku 2005. (znakem <> můj autocenzurní robot nahrazuje nepublikovatelné vulg. pejor. označení ženského genitálu)

Laskavý čtenář mě upozornil na cool web proti Czechteku, bez jejich souhlasu jsem jim ukradl banner.Server lze na freewebu anti-czechtek.ic.cz - ergo těžko dohledat, na koho je doména registrována. Do logů mě administrátor nepustí. Avšak jeho sloh - už názvy souborů "jak_na_blbce_v_eu.html" o tom, jak zakazují parties v Británii, či "techari_kradou.html", ukazují, kdo asi tak mohl webík spíchnut. Definitivně to ukáže citace: "Tento web jsme se rozhodli vytvořit jako protiváhu desítkám jiných ukřičených webů a tisícovkám hysterických lidí podporujících překračování právního rámce České republiky. Zákrok policie na CzechTeku 2005 byl na místě. Z Listiny základních práv a svobod mimo jiné vyplývá, že vlastnictví zavazuje, a v občanském zákoníku je to konkretizováno tak, že vlastník musí zabránit tomu, aby okolí bylo obtěžováno nepřiměřenými emisemi, hlukem, zápachem a tak dále. Jestliže se další vlastníci bránili, aby jejich pozemky byly znečišťovány výkaly, láhvemi, injekčními stříkačkami, zbytky marihuany, heroinu a všeho, co tam účastníci CzechTeku tradičně pohazují, tak se policie právem postavila na stranu těchto majitelů. Za taktiku zákroku podle zákona odpovídá jeho velitel, který se rozhoduje podle operativní situace. Podle zkušeností z minulých let je nemožné se s technaři domluvit. A nezáleží přitom, zda měli účastníci technoparty pozemek pronajatý, nebo ne. Na výzvu policie by každý musel vyklidit i svůj vlastní pozemek."
Stejně tak úhel, ze kterého byly pořízeny fotky - ano, fotograf postupoval s mláticími komandy těžkooděnců. Tím posledním argumentem, který mě přesvědčil, je však tato fotografie prezentovaná na webu jako důkaz zvěrstev technařů a toho, že je policajti brutálně nemlátili. Fotka jesně ukazuje, že ty okázale se nebránící lidi nebijí brutálně, ale TLUČOU ÚPLNĚ NORMÁLNĚ!!!
Normálně přes držku, jaká brutalita?!?!?!
Proto jsem se se serverem plně ztotožnil a hned někoho udal. Veverku. Dopis zněl takto:
Vážení soudruzi!
Velice si vážím vaší snahy dokumentovat řádění zfetovaných technařů, a tak vám zasílám všechny skutečně důležité důkazní materiály, které k tématu mám, abyste mohli jejich protizákonné zbití policejními těžkooděnci nějak dodatečně, když to Paroubkovi a policii veřejnost neskousla, vysvětlit. Zdá se, že už chápete, že vám také může jít kvůli zmlácení mladých lidí o koryta, a já vaši snahu u nich zůstat a nastolit zde policejní stát plně podporuji.
Na CzechTeku jsem sice nebyl, ale dostaly se mi do ruky obrazové důkazy, že tam byla veverka Huli. A skutečně řádila - nejenže skákala, tancovala, hopsala, a po příjezdu policejních zásahových jednotek plivala po policistech, dokonce jim sprostě nadávala, několik z nich vážně zranila a dělala na ně oplzlá gesta ocasem! A nejen to - veverka tam dokonce fetovala!!!
Přesvědčivě to dokazují obrázky, které sice nebyly pořízeny na CzechTeku, ale přesto na nich hlodavec fetuje a proto bylo zákonné a plně legitimní CzechTek 2005 rozehnat a účastníky zmlátit. Navíc - smrděj jak veverka a, jak říkal Paroubek, stejně jako veverka šíří blechy, technaři šíří AIDS.
Vysvětlivky k jednotlivým obrázkům, jak hlodavec zneužívá ilegální drogy, naleznete, když na něm podržíte myš.

Čtvrtý obrázek ukazuje, že veverka prokazatelně byla pod vlivem ilegálních drog - zatímto zkouřeným lidem zčervenají oči, zkouřeným veverkám zčervenají uši. Opět legitimní důvod k nasazení tisícovky těžkooděnců, řádění zkouřených veverek a dredatých technařů prostě nesmí vláda tolerovat!
O přímém napadání zasahujících policistů veverkou Huli nebo jinými veverkami fotografickou dokomentaci bohužel nemám, jinak bych je samozřejmě udal taky. Ale určitě to udělaly, a proto je dobře, že jste je zmlátili všechny bez ohledu na hlavu a pohlaví. Myslí si to všichni pracující, kteří volili ČSSD či KDU, a se kterými se naštěstí neznám osobně.
Fotografie posílám v dostatečném rozlišení, aby mohl být hlodavec identifikován, zadržen, obviněn a postaven před soud za rozvracení současného zřízení CzechTekem.
Se soudružským pozdravem Jiří X. Doležal, tiskový mluvčí veverky Huli

Dopis jsem vybavil usvědčujícími obrázky, co vidíte výše, dohromady to nemělo víc než dvě mega, a anticzechtekářům odeslal. Sami si o to říkají - cituji: "Napište nám svůj názor na CzechTek, pošlete nám další fotografie řádících technařů. Rádi Vaše příspěvky zveřejníme: anti.czechtek@seznam.cz PS: Veškeré výhružky budou neprodleně předány policii ČR." Tedy na závěr: Policie ČR se píše s velkým P, a naši čtenáři jistě rádi pošlou všechny obrázky řádících veverek, technařů i jiných zviřátek, co na CzechTeku pořídili. Jak máte velkej mailbox, chlapi?