Zničí česká konopná mafie střední Východ?

Největší tuzemský server věnující se konopí - grower.cz - zveřejnil mimořádně skandální informace týkající se mé osoby. Prý jsem bratrem Hamída Karzáího.

Najdete v originále - ale proč hledat originál, když jsem pro vás inkriminovaný materiál ukradl!
Prasklo to...
Co k tomu říct? Prasklo to, tak nezbývá, než se oficiálně vyjádřit. Což tímto činím. Nejsme s Hamídem Katzáím, jak to hloupě předpokládá nějaký bulvární tisk (či jeho padělatel - nevím, zda je článek skutečně nascanovaný z nějakého okrajového titulu, nebo zda jde o padělek), bratři. Ve skutečnosti jsem jeho otec.
Příznivci konspirativních teorií to ostatně dávno tušili, nechali jsem světu několik čitelných vzkazů: Například 4. písmeno mého křestního jména je identické s 4. písmenem křestního jména afgánského prezidenta.
A nyní přiznání: V osmdesátých letech minulého století jsem dvakrát pobýval ve střední Asii, v zemích bývalého Sovětského Svazu. Dnes samostatných zemích - Tadžikistánu, Uzbekistánu, Kazachstánu... Tyto země bezprostředně hraničí s Afganistánem a dalšími dnes módními teroristickými Cenzurováno. A dokonce ani tehdejší sovětský komunistický režim nedokázal zabránit sezonní migraci domorodek přes uměle vytyčené státní hranice, nerespektující sezonní přesuny tamního polokočovného obyvatelstva.
Byl jsem mladý, hloupý a nezkušený, navíc - gumárenský průmysl byl v plenkách (připomínám - jsme v druhé polovině minulého století). Prezervativy nebyly v zaostalejších krajinách nejen k dostání, ale vůbec známy, a slovo kondom se v tehdejším rozvojovém světě považovalo za nadávku na tamní režim.
Byl jsem tak mladý, hloupý, nezkušený, a Afgánky, Tadžičky i ostatní kočovné domorodky tak necivilizované, že se dodnes divím, že jsem si nepřivezl nějaký suvenýr a po návratu neskončil na kožním. Když jsem se o dvacet let později dozvěděl, že jsem naopak zanechal malý suvenýr v Afgánistánu já, byl už Hamíd prezidentem...
Přišel jsem o všechny radosti otce, nevychoval jsem ho, a on podle toho vyrůstal - jak vidno i na jeho vzhledu, začal v pubertě kouřit opium. Naštěstí se dal na politiku, opium přestal kouřit a pouze jej prodává, a to tak úspěšně, že si před nedávnem koupil i tamní prezidentské křeslo. A kouří už jen a jen hašiš. Mám prostě z kluka radost.
Takže se opět, ve světle odhalených fakt, teorie hlásaná KDU-ČSL a Jiřím Vackem, jak místní konzumenti drog financují afgánské teroristy, ukazuje jako nesmyslná. Ve skutečnosti tuzemská konopná mafie (tedy já) ony afgánské vývozce opia doslova zlodila a vytvořila, a to v přímé příbuzenské linii.
Nebýt českých kuřáků marihuany, žádný afgánský prezident tolerující vývoz opia Karzáí by vůbec neexistoval a jeho funkci by zastával Jiří Vacek!