Na CzechTeku zaseto...

P.T. čtenářům, kteří volají po mém názoru na CzechTek 04, bohužel nemohu vyhovět. Připravuji o tom totiž vstupní reportáž do příštího čísla - a tak si kvůli tomu budete muset Reflex koupit.

P.T. čtenářům, kteří volají po mém názoru na CzechTekk 04, bohužel nemohu vyhovět. Připravuji o tom totiž vstupní reportáž do příštího čísla - a tak si kvůli tomu budete muset Reflex koupit.
Ale jak tak připravuju, chvílemi mě napadají i myšlenky, co se mi do reportáže nevejdou, či takové, které v ní nemají co dělat a patří evidentně do Kuřáckého koutku, jako tento postřeh o sáčcích - dealerácích.
Při obcházení bordelu, který na místě po vyhnání účastníků CzechTeku zůstal, jsem zaznamenal, že asi nejčastějším odpadkem je PET láhev. Druhým nejčastějším odpadkem se mi pak jevil rovněž plastový sáček, a to sáček dealeráček. Gramový.
Je samozřejmé, že v řadě z nich byla éčka či krystaly, v řadě však zcela jistě hulení. A na CzechTeku nebyli jen lidé, kteří kouří vysoce kvalitní skunk bez semínek. Byli tam i travaři, ganjisté, rastamani a jiné odrůdy kuřáků outdooru, kteří žijí v našich zemích. Outdoor ganja je nešlechtěné venku pěstované a zanedbané konopí, ze kterého si musíte, než ubalíte jointa, pěkně vybrat a vyházet semínka.
A všechna ta semínka z konopí, vykouřeného na CzechTeku, jsou nyní v půdě na loukách kolem Bonějova. Co tam asi poroste napřesrok?!?!?