Chvála metrosexuálům!

Až jich budou miliony, bude na zemi ráj! My příslušníci starších ročníků, kteří nesledují módní trendy, jsme se doslechli o nové vlně se zpožděním. Ale od prvních zpráv o metrosexuálech jsem se, podobně jako řada mých staromódních přátel, začal na masový příchod této módní vlny jako na první módní vlnu v mém životě opravdu těšit.


Ne, laskavý čtenář jistě tuší, že se nehodlám na stará kolena stát metrosexuálem. Zvyk je železná košile a já už si na to, že smrdím, zvykl. Pokud však mám elementární povědomost o ženské sexualitě, pak ono to zase až tak moc nevadí ...
Zatímco mužské sexuální chování podléhá módním trendům, výkyvům a vlnám, ženská sexualita je v podstatě konzervativní. A metrosexuálové - ať už je definujeme jak chceme - jsou, jaksi „přes definice“, především nefaličtí. A ženská poptávka po klasickém, dominantním, falickém muži je v podstatě věčná a všepřetrvávající.
A tak, až bude metrosexuálů dost, budou na nás - falické primitivy, kteří nejsou in, nevědí, ve kterém butiku se obléct a čím navonět - stát fronty konzervativních samiček.
Proto - ve jménu svého nastupujícího stáří - volám: Více metrosexuálů, ať z toho ještě něco stihnu mít!!!