Marihuana škodí míň než alkohol a tabák!

Ne, to není propaganda! To vyplývá ze studie WHO, kterou nám samozřejmě tajili. O tom, že se ji podařilo získat a zveřejnit, informuje vládní portál www.drogy-info.cz.

Ne, to není propaganda! To vyplývá ze studie WHO, kterou nám samozřejmě tajili. O tom, že se ji podařilo získat a zveřejnit, informuje vládní portál www.drogy-info.cz (#)
Studii ovšem nezískala a na svém webu nezveřejnila česká vláda, ale The International Antiprohibitionist League, Antiprohibiční liga (#). Jde o konečné znění souhrnné vědecké studie Světové zdravotnické organizace z roku 1997, která shrnuje dostupné vědecké poznatky o konopných drogách. Studie byla zcenzurována na nátlak tehdejšího ředitele Úřadu OSN pro kontrolu drog (UNDCP) Pina Arlacchiho, který se obával negativního dopadu studie na tehdy připravovanou konferenci OSN o drogách...
Minulý týden se o krůček přiblížil stav, kdy tuto "tajnou" a "překvapující" informaci vezmou na vědomí ve vyspělých zemích. Poslanci britské Dolní sněmovny odhlasovali přeřazení konopných drog z třídy B do třídy C, nejméně nebezpečných drog (antidepresiva,steroidy).
A minulý týden plzeňský soudce Tomáš Boučka zamítl obžalobu pětadvacetiletého K.H, u něhož policisté při domovní prohlídce našli tři čtvrtě kilogramu konopí. Jinak též řečeno, sklizeň, soud pochopil koloběh trávy, a navíc - doslovně - „chtěl tímto verdiktem zohlednit, že jiná společenská nebezpečnost je u marihuany a jiná například u heroinu či pervitinu.“
Jakoby zdravý rozum musel do České republiky pronikat ne systémově jako v Anglii, změnou zákona, ale díky moudrým jedincům v systému. Děkuji panu soudci.