Komerční figury se sejdou!!!

Jak je všem fanouškům OS Linux známo, Kevin Mitnick, který zavítá do Prahy, je odkecanou komerční figurou. Jednak oni jsou mnohem lepší hax()uoři, za druhé prasklo, že Kevin měl na svém notebooku Win95... Zcela nepochybně nejtrapnějším jevem českého hackingu je Jiří X. Doležal. Je s podivem, že tento neumětel své blábolivé nesmysly o hackingu dokáže otisknout. Navíc je známo, že je agentem nejmenovaného softwarového molochu.

Jak je všem fanouškům OS Linux známo, Kevin Mitnick, který zavítá do Prahy, je odkecanou komerční figurou. Jednak oni jsou mnohem lepší hax()uoři, za druhé prasklo, že Kevin měl na svém notebooku Win95...
Zcela nepochybně nejtrapnějším jevem českého hackingu je Jiří X. Doležal. Je s podivem, že tento neumětel své blábolivé nesmysly o hackingu dokáže otisknout. Navíc je známo, že je agentem nejmenovaného softwarového molochu.
Oba směšné zjevy se sejdou (viz http://www.dumknihy.cz/mitnick) 25. září v 17.30 hodin ve velkém sále kina Praha (Václavské nám. 17, Praha 1) - diskusi s Kevinem Mitnickem zde moderuje Jiří X. Doležal. To by z toho tučňák chcípnul... Vstup na besedu, kterou spolupořádá týdeník Reflex, je volný. Proto nížepodepsaný hax()uor věří, že na vstupenku budou mít i linuxáři...
NeoNeo

Foto






Pod pravou identitou jsem rozšířil výše uvedený text po hackerských serverech a čekám, jaké budou chodit maily. Chci si jen potvrdit názor na linuxovou komunitu, s návštěvou Kevina Mitnicka v Praze to nijak nesouvisí. S tou souvisí skutečnost, že slibovanou galerii fotek zde naleznete až příští týden a že v den, kdy je tento článek vyvěšen, je dnem, kdy moderuji diskusi s Mitnickem.
A mám - musím přiznat - trému. Pokud chcete položit nějaký inteligentní dotaz, máte čas jej připsat do komentářů do čtvrtka 25. do 17.00 - zeptám se za vás!