Tučňák se vrací!!!

Už mne to opravdu nebaví. Nebaví mne psát o trávě, ty stále se donekonečna opakující story ... Podpořte Marešův návrh, můžete-li, a po mně to už nechtějte. Není možné donekonečna opakovat stokrát omleté, není možné komentovat stokrát stejné dění a nebýti zle zapruzen. A navíc - nikoho to už opravdu, ale opravdu nezajímá.

Foto
Už mne to opravdu nebaví. Nebaví mne psát o trávě, ty stále se donekonečna opakující story... Podpořte Marešův návrh, můžete-li, a po mně to už nechtějte. Není možné donekonečna opakovat stokrát omleté, není možné komentovat stokrát stejné dění a nebýti zle zapruzen. A navíc - nikoho to už opravdu, ale opravdu nezajímá. Vše, co bylo k tématu řečeno, naleznete na www.koukat.cz, link který ze sentimentálních důvodů ze svého platím, aby si mohli případní zájemci zadarmo stáhnout mé knihy o trávě.Foto
A tak, když jsem se rozhodl, že změním tvář Kuřáckého koutku - poslední platformy, kterou si chci ponechat pro (případné) „travní“ novinky - nastal problém. Jak zdůvodním název, když rubriku zaplním komentáři dění světa Sítě? Řešení je jednoduché - jsme v Kuřáckém koutku, a tak mohou případní kritici mých postojů, názorů a komentářů například na operační systém Linux apriorně označit mé poznámky za vyhulené kydy.
A nyní k věci, nová tvář rubriky: Kolem hulení se, jako obvykle, nic nového nestalo. Linux se však, jak jsem četl v MF Dnes z letošního jara, těsně před počátkem války, konečně uchytil v praxi (prosím P.T. čtenáře o doplnění linku na server iDnes, či nascanovaného článku z novin, dolů do diskuse, umí-li jej některý z čtenářů najít, kvůli technickým podrobnostem)! Slavná americká cyberdivize prý jede na systému poskládaném z linuxových součástek. Tanky jsou připojené on-line skrze tučňáka. Alternativní, neziskový, ekologický, občanský, antiglobalizační, jadernou energii důsledně odmítající a alternativní zdroje energie preferující free operační systém Linux konečně našel adekvátně alternativní uplatnění. Usnadňuje Američanům zabíjení malých hnědých lidí.
Jak píše redakční kolega, zasloužilý alternativec hadži Komárek v článku Triumf spojenců: dítě trhá obrázek tyrana:„Máme tuto manipulaci dětí považovat za to pravé vykročení ke svobodě?“ Ano, uživatelé tučnáka mohou být hrdi, že k této imperialistické manipulaci došlo i s pomocí jejich MANů.
(autor je dlouholetým veřejným agentem nejmenované gigantické softwarové firmy)