Srandičky, na to vás užije!

Velikonoce jsem uvítal. Obzvláště proto, že jsem si vykoledoval (svým psaním samozřejmě, falickým svazkem proutí ženy nebiji) pěknou kraslici. Malovanou, snad speciálně pro Kuřácký koutek.


Foto

Velikonoční travslice nebyla jediným svátečním pozdravem, co přišel. Maso a vejce nejsou osou či těžištěm moderní výživy, proto mile překvapila i reklama na slavný, byť trochu modifikovaný, sýr.
Foto

Škoda, že mi čtenář, který reklamku poslal, neupřesnil, kde se ona lákavá mléčná lahůdka prodává, a které bylinky (Bílá vdova? Shiva? Superskunk? Či snad dokonce Jack Flash?) se do ní přidávají.
Kokain neužívám, a měl jsem vždy pocit, že se jedná o substanci mnohem rizikovější než hulení. Asi jsem se mýlil - zatímco balení skunku pro celou rodinu jsem dosud prodávat neviděl, rodinné balení koksu je imponující.
Foto

A tak jsem se díky čtenářům o Velikonocích zasmál a pobavil. Až do momentu, než mě napadlo podívat se na diskusi k článku o nesmyslně stíhaném policistovi, který se dopustil toho STRAŠNÉHO ZLOČINU, že si pěstoval několik rostlin konopí. Řada čtenářů jakoby přestávala rozlišovat. Prý je to POLICAJT, tak mu to PATŘÍ.
NE!!! Onen stíhaný muž je oběť represe jako každá jiná. Ale díky tomu, že pracuje u policie, je pro kuřáky trávy nepřítel. A TO PŘECE NEJDE!
Takže se, jak mumie z tisíce let pískem zaváté pyramidy, jak náhle oživlá fosilie, jak mutant z Jurského parku, musí z hlubin historie vynořit marihuanový aktivista Doležal. Doufal jsem, že už to mám za sebou, realita chtěla jinak. Petici za stíhaného policistu tu nenajdete, její vyhlášení není aktivitou Reflexu, ale mou vlastní - proto je petice na www.koukat.cz .
Pokud mi bude kdokoliv z P.T. čtenářů vyčítat, že se opět vracím k vyčichlému, vypsanému a vymletému tématu - upozorňuji, že nejde o moje rozhodnutí, ale o nutnou reakci na nesmyslné trestní stíhání. Policajta, co hulí, se totiž nikdo, kromě mě, v téhle zemi nezastane!