Nenápadný půvab opilcových zvratků

Jak věrní čtenáři zajisté zaznamenali, moje drobná polemika s klatovským tiskem zaznamenala nebývalý čtenářský ohlas. Polemika o tom, zda jsem nebo nejsem vůl, byla mile narušována mazáním (soudím, že podobné tvrzení může na webu klidně zůstat, myslím, že tam nepatří výkřiky nácků, ale tohle je mi opravdu jedno) a bohužel odvedla pozornost od hlavního tématu.


Přesto se však našel jeden čtenář, který se k polemice postavil jako chlap, ale o tom níže, až odbudu povinné konopné zpravodajství:
Po Síti se začala šířit fáma o mladíkovi, který údajně dostal deset měsíců natvrdo za držení 1,4 g marihuany. Ano, dostal, JENŽE...
Ono JENŽE si přečtete z pera konopného ombudsmana Marka Jehličky na http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=250#top . Text má příznačný název: Do vězení jde zloděj a ne nevinný pěstitel...
Nuže, co k tomu říct? Radši nic! Zpět k původní polemice o nenápadném půvabu alkoholu se všemi konsekvencemi jeho konzumace. Myslím, že jaksi finální argument v neprospěch tvrzení, že chlast je jedna krása, nám zaslal dokumentarista svých výpěstků, který si z pochopitelných důvodů nepřál být jmenován. Opravdu - ty drogy jsou OD POHLEDU HNUSNÝ!!!

Foto


FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto