Sranda podle ČSSD

Sranda podle ČSSD

Sranda podle ČSSD

Policie zadržela na mítinku ČSSD dva mladé muže, snad protože netrefili vejci partajní hlavouny. Zapomněla ale zadržet muže, který trefil pěstí mladíka, jenž přišel na mítink říct pravdu: že ČSSD bezostyšně lže.

Policie zadržela na brněnském mítinku ČSSD dva mladé muže, snad protože netrefili vejci partajní hlavouny. Zapomněla ale zadržet muže, který trefil pěstí mladíka, jenž přišel na mítink říct pravdu: že ČSSD bezostyšně lže.


Doufám, že to zatím není důsledek práce nového nestranického experta ČSSD na vnitru, Martina Peciny. Ten označil protesty mladých lidí proti lžím a třídnímu štvaní Jiřího Paroubka za principiálně nacistické a po konzultaci s policejním prezidentem slíbil nápravu. Velmi správně. Až do včerejška jsem měl za to, že coby „úřednický ministr“ logicky myslí zákaz mítinků ČSSD, prvotního důvodu násilí.
Kdyby nešéfoval vnitru, byla by s Pecinou legrace. Třeba to s víkendovým řízením antimonopolního úřadu nebyl špatný vtip, aspoň na něj. Ale házení vajec jako principiálně nacistické? Na vejce jistě pamatuje některý z našich zákonů, předpokládám. Pecinovi by však měli v rámci profesního růstu na vnitru pustit dokumenty z éry nacismu.
Náckové neházeli na politické odpůrce vejce, naopak; principiálně se chovali přesně jako příznivci ČSSD: násilná pouliční lůza. I proto na čas zválcovali nejednu demokracii: dejte vejce proti pěstem - a vyjde vám Jiří Paroubek.

Podle mluvčí brněnské policejní mluvčí o napadení odpůrců ČSSD zatím nevědí, policisté totiž natáčeli v davu. V něm natáčela i TV a její video s napadením dávno visí na webu. Neříkejte mi, že za všechny peníze, které policii platíme, nemají dodnes v Brně Internet. Už kvůli pornu.
„Na verbální útoky a ojedinělé provokace jsme reagovali s nadhledem a vtipem,“ píše ČSSD. Nedivil bych se, kdyby někdo dal se stejným nadhledem a vtipem pěstí Paroubkovi a klidně odešel domů.




Další články autora najdete v rubrice KOREKTNÍ NEKOREKTNOST
(Reflex online)