Houdini blbosti

Houdini blbosti

Houdini blbosti

Jiří Paroubek byl vždy kouzelník: sotva otevře pusu, začnou z něj padat perly, něco jako bubliny z pouťového bublifuku. „Mimořádnou umělkyní“ Kateřinou Brožovou ale jistě zaskočil i sám sebe.

Jiří Paroubek byl vždy kouzelník: sotva otevře pusu, začnou z něj padat perly, něco jako bubliny z pouťového bublifuku. „Mimořádnou umělkyní“ Kateřinou Brožovou, lacinou erotickou herečkou, ale jistě zaskočil i sám sebe.
Snad v případě předsedy ČSSD trpím ošklivou patologickou vadou, podobně jako David Rath. Přesto: vidět a poslouchat na ČT nabubřelého Paroubka, jak přísně školí TV reportérku z neznalosti hereckého repertoáru Brožové, a hned poté si blonďatou posilu ČSSD užít v uhekané postelové scéně, bylo jako pomyslné vítězství nad tupou blbostí.
Představuji si, jak si kompletní hvězdný tým ČSSD pouští v Lidovém domě dokola video s Brožovou a za dohledu hlavního partajního stratéga Jaroslava Tvrdíka přemýšlí, jak moc mimořádné umělecké porno to bylo. Možná by šlo zamáznout stejně jako upřímný výrok Brožové v magazínu LN, že by si nikdy nevzala chudáka – obvyklého voliče ČSSD. Milan Urban v TV navrhoval, že se jí zeptají, jestli něco takového fakt řekla – a pak uvidí. Nevím: Urban bývá nejupřímnější, když má na sobě kožené kalhoty. Tentokrát měl oblek.
Mám však pro ČSSD radu. Vzhledem k tomu, že se její předseda nechce svého posledního úlovku na kandidátku do podzimních sněmovních voleb jen tak vzdát, aby zase nevypadal jako úplný idiot, mohl by z ní místo Brožové stáhnou hokejistu Jiřího Šlégra; toho tam má – podobně jako Brožovou pro muže – hlavně pro ženy, kterým se to líbí v potu hokejové šatny. Jak teď víme, k Brožové se hodí spíš Robert Rosenberg.
Tomu by ale na rozdíl od Šlégra mohlo vadit, až by mu Paroubek po volbách sebral téměř čtyřicet procent mzdy.



Další články autora najdete v rubrice KOREKTNÍ NEKOREKTNOST
(Reflex online)


Ilustrace je převzata ze stránek Doňa Mimoňa (www.DonaMimona.cz), kde naleznete radionovely z Venezuely a další ptákoviny.