Čtvrtek, 9. 2. 2006

Mám spoustu práce, zase se vůbec nezastavím, takže na deník nemám moc času!!! A že mám pořád co zaznamenávat, sakra! Co se stalo ta nepříjemnost se Šíšou a Marešem, nestíhám po sobě zametat. Mažu z mobilu čísla a esemesky, čistím počítač, notebook i šuplíky. Pro jistotu jsem vyházel i většinu disket, nechce se mi je projíždět. Člověk NIKDY neví, kdo a kvůli čemu ho jednou práskne!!! Politika je plná sviní, to mi věřte. Někdo vám párkrát zavolá na mobil nebo vám do kapsy strčí trochu lepší hodinky, který chvíli nosíte, a nějakej rejpal v bundě od Vietnamců, co si šlapě na jazyk, vás v televizi hned obviní, že spolupracujete s gangem!! A to byl Mareš tak férovej, že ty cibule vrátil, když zjistil, že nejdou přesně. Vůbec by se policie měla spíš zaměřit na to, jak ČT získala policejní přepisy hovorů, než dělat dusno kolem Mařeny. Demokracie určitě ano, ale jen s rozumnou mírou. Se starostou jsme o víkendu konečně zprovodili ze světa ten nemilý problém s bývalými obecními pozemky na dálnici, který jsme dvěma spekulantům za babku vyfoukli přímo pod nosem. Mně, jak si možná ještě pamatujete, kvůli jejich odkupu někdo strčil do kapsy saka obálku s kilem (100 000), který jsem zapomněl vrátit. Pak mi vyhrožovali, že bych určitě nechtěl, aby se z toho stal můj vlastní volební program. V tom lepším případě. Pěkně jsme je oba se starostou pohostili, vzali jsme na to z obecního fondu rozvoje. Nakoupili jsme chlebíčky, chlast a na telefonu jsme pro jistotu měli i dvě holky. Kdyby něco, mohli by jít do síně tradic. Řekli jsme jim to se starostou na rovinu, nejsme žádní křiváci: pozemky jim teď nemůžeme prodat zpátky za stejnou cenu, za jakou jsme je od obce koupili, na to by se přišlo ještě před volbama. Prodáme jim je za polovinu komerční ceny s tím, že jako založí firmu se záměrem stavby něčeho obecně prospěšného pro obec, na co jim seženeme peníze od EU. To jim klidně sám prolobuju, nějaký pátek už se v politice pohybuju, ne? Až je stát bude nutit pozemky ve veřejném zájmu odkoupit, zažádají si o lepší pozemky kousek dál, které jsou státní. To jim taky prolobuju. My je pak necháme realizovanou stavbu několik let provozovat, načež jim ji za symbolickou cenu prodáme. Nikdo neprodělá.

Mám spoustu práce, zase se vůbec nezastavím, takže na deník nemám moc času!!! A že mám pořád co zaznamenávat, sakra! Co se stalo ta nepříjemnost se Šíšou a Marešem, nestíhám po sobě zametat. Mažu z mobilu čísla a esemesky, čistím počítač, notebook i šuplíky. Pro jistotu jsem vyházel i většinu disket, nechce se mi je projíždět. Člověk NIKDY neví, kdo a kvůli čemu ho jednou práskne!!! Politika je plná sviní, to mi věřte. Někdo vám párkrát zavolá na mobil nebo vám do kapsy strčí trochu lepší hodinky, který chvíli nosíte, a nějakej rejpal v bundě od Vietnamců, co si šlapě na jazyk, vás v televizi hned obviní, že spolupracujete s gangem!! A to byl Mareš tak férovej, že ty cibule vrátil, když zjistil, že nejdou přesně. Vůbec by se policie měla spíš zaměřit na to, jak ČT získala policejní přepisy hovorů, než dělat dusno kolem Mařeny. Demokracie určitě ano, ale jen s rozumnou mírou.
Se starostou jsme o víkendu konečně zprovodili ze světa ten nemilý problém s bývalými obecními pozemky na dálnici, který jsme dvěma spekulantům za babku vyfoukli přímo pod nosem. Mně, jak si možná ještě pamatujete, kvůli jejich odkupu někdo strčil do kapsy saka obálku s kilem (100 000), který jsem zapomněl vrátit. Pak mi vyhrožovali, že bych určitě nechtěl, aby se z toho stal můj vlastní volební program. V tom lepším případě.
Pěkně jsme je oba se starostou pohostili, vzali jsme na to z obecního fondu rozvoje. Nakoupili jsme chlebíčky, chlast a na telefonu jsme pro jistotu měli i dvě holky. Kdyby něco, mohli by jít do síně tradic. Řekli jsme jim to se starostou na rovinu, nejsme žádní křiváci: pozemky jim teď nemůžeme prodat zpátky za stejnou cenu, za jakou jsme je od obce koupili, na to by se přišlo ještě před volbama. Prodáme jim je za polovinu komerční ceny s tím, že jako založí firmu se záměrem stavby něčeho obecně prospěšného pro obec, na co jim seženeme peníze od EU. To jim klidně sám prolobuju, nějaký pátek už se v politice pohybuju, ne? Až je stát bude nutit pozemky ve veřejném zájmu odkoupit, zažádají si o lepší pozemky kousek dál, které jsou státní. To jim taky prolobuju. My je pak necháme realizovanou stavbu několik let provozovat, načež jim ji za symbolickou cenu prodáme. Nikdo neprodělá.