Středa, 21. 12. 2005

Vánoce za rohem – a moje nálada v prdeli. Už jsem si myslel, že si je letos pěkně užiju, a zase NIC. Pořád mi vrtá hlavou ta kaše s pozemky, který jsme se starostou vyfoukli těm mamlasům. Teda: teď se spíš zdá, že je mamlas někdo úplně jiný. Mají mě v hrsti a je mi jasný, že tohle mi jen tak neprojde. Tohle kurva nejsou nějaký upocený čmuchalové z novin v péřovce od Vietnamců, kterým něco nakecáte do diktafonu a oni to hned běží do redakce přepsat! A zvlášť půl roku před volbami, do kterých jdu s heslem POLITIKA PRO LIDI!!! A teď fakt myslím lidi jako lidi, voliče. Nebo jsme to tak aspoň myslím mysleli, když jsme to s JJ dávali dohromady. Jednoduchý a srozumitelný, říkala. Voliči nechtějí žádný básničky. Co bych pak dělal? Jezdil po D1 jako obyčejní lidi a hrozil se, že mě rozstřelí nějaký idiot v protisměru? Chodil normálně do práce a pokaždý v Delvitě šmejdil u regálu AKCE s krabicovým bordeaux? To teda NE!!! Za ta léta, co sloužím lidem, haha, jsem si zvyknul na určitou důstojnost!! A taky vnitrostátní letadla, takže sedět v autě dýl než hodinu považuju za potupu. Už jen kvůli tomu s tím musím něco udělat. Ale CO? Hodit to na starostu jako obvykle mi asi neprojde. Dát jim zpátky to kilo, co mi strčili do kapsy, plus šanci odkoupit pozemky za stejnou cenu je ryzí amatérština. Vědí, že TEĎ mají na víc. Obávám se, že letošní Vánoce strávím přemýšlením. Nic moc vyhlídka. Druhá nepříjemnost je, že i pár dnů před Vánoci pořád zasedá parlament a pořád je u toho televize. Zdá se mi, že co Rocco přivedl toho cvoka Ratha, pořád jen zasedáme – a nikdo nevíme proč. Už ani nevím, jestli zasedáme my kvůli televizi, nebo jestli je tam televize kvůli nám. Možná že kdybychom šli všichni na pivo….. Chtělo by to zase nějakej průser, aby se o nás čmuchalové přestali zajímat. Musím končit. Jdu sedět do Sněmovní.

Vánoce za rohem – a moje nálada v prdeli. Už jsem si myslel, že si je letos pěkně užiju, a zase NIC. Pořád mi vrtá hlavou ta kaše s pozemky, který jsme se starostou vyfoukli těm mamlasům. Teda: teď se spíš zdá, že je mamlas někdo úplně jiný. Mají mě v hrsti a je mi jasný, že tohle mi jen tak neprojde. Tohle kurva nejsou nějaký upocený čmuchalové z novin v péřovce od Vietnamců, kterým něco nakecáte do diktafonu a oni to hned běží do redakce přepsat! A zvlášť půl roku před volbami, do kterých jdu s heslem POLITIKA PRO LIDI!!! A teď fakt myslím lidi jako lidi, voliče. Nebo jsme to tak aspoň myslím mysleli, když jsme to s JJ dávali dohromady. Jednoduchý a srozumitelný, říkala. Voliči nechtějí žádný básničky.
Co bych pak dělal? Jezdil po D1 jako obyčejní lidi a hrozil se, že mě rozstřelí nějaký idiot v protisměru? Chodil normálně do práce a pokaždý v Delvitě šmejdil u regálu AKCE s krabicovým bordeaux? To teda NE!!! Za ta léta, co sloužím lidem, haha, jsem si zvyknul na určitou důstojnost!! A taky vnitrostátní letadla, takže sedět v autě dýl než hodinu považuju za potupu. Už jen kvůli tomu s tím musím něco udělat. Ale CO? Hodit to na starostu jako obvykle mi asi neprojde. Dát jim zpátky to kilo, co mi strčili do kapsy, plus šanci odkoupit pozemky za stejnou cenu je ryzí amatérština. Vědí, že TEĎ mají na víc. Obávám se, že letošní Vánoce strávím přemýšlením. Nic moc vyhlídka.
Druhá nepříjemnost je, že i pár dnů před Vánoci pořád zasedá parlament a pořád je u toho televize. Zdá se mi, že co Rocco přivedl toho cvoka Ratha, pořád jen zasedáme – a nikdo nevíme proč. Už ani nevím, jestli zasedáme my kvůli televizi, nebo jestli je tam televize kvůli nám. Možná že kdybychom šli všichni na pivo….. Chtělo by to zase nějakej průser, aby se o nás čmuchalové přestali zajímat.
Musím končit. Jdu sedět do Sněmovní.