Pátek, 9. 12. 2005

Strašný dny, jeden by se zcvoknul!!! A nejen kvůli tomu pošukovi Rathovi a jeho tirádám o VZP, kterým nás denně vystavuje. Dva týdny před vánoci, a člověk aby chodil dvakrát i třikrát týdně (!!) hlasovat do sněmovny plné čmuchalů, místo aby si v klidu nakoupil dárky a těšil se z adventu. Jedeme takhle v kuse už od půlky září, co skončily parlamentní prázdniny. Žádná dovolená, k NEVYDRŽENÍ! Jsem z toho tak hotovej, že si musím každej večer skočit na pár piv. Vyčistit si hlavu. Zrovna včera jsem trůnil v parlamentu až do večera, pořád jsme nemohli odhlasovat zákon o domácím násilí. Jeho autoři chtěli, aby chlap, který opakovaně zmlátí manželku, přišel o právo na užívání bytu!!! Větší hovadinu – a to už jsem jich tady odhlasoval pěknou řádku – jsem snad neviděl!!! Navíc by pak skoro celá sněmovna neměla kde bydlet, haha…. Taky jsme jen chlapi, ne? Museli jsme proto vykázání z bytu zkrátit na několik dnů. Přece nemůžeme udělat z hlavy rodiny bezdomovce. Kdo by pak ženám říkal, co mají dělat? Kam ten svět spěje. Pořád se nám sem někdo snaží importovat zápaďácký nesmysly jako sexuální obtěžování nebo vykázání z bytu, přitom to u nás mezi muži a ženami odjakživa celkem dobře fungovalo. Ženská chodila do práce a starala se o domácnost, chlap chodil do práce a sem tam zkontroloval, jestli domácnost funguje. A když byl nějakej problém, vyřešil to. Nejsem samozřejmě pošahanej macho, abych starou nějak mlátil (stejně jsem spíš s JJ), ale sem tam nějaká facka nebo pohlavek občas není na škodu. Stejně jako plácnutí přes zadek – na uznání ženskosti. Když mám náladu, taky JJ sem tam plácnu přes zadek a vůbec jí to nevadí. Je to jako s dětmi. Dneska je to samý psycholog, a máme z nich dvanáctiletý vrahy. Radši jsem ale samozřejmě hlasoval pro návrh zákona. Sněmovna byla plná čmuchalek s divnými feministickými názory - ještě by ze mě udělaly misogyna. To teď nemůžu vůbec potřebovat, popotahování v médiích. Potřebuju POZITIVNÍ image! Jednak je před volbami, a taky se starostou makáme na tom umělým kluzišti a penzionu. Vše je na dobrý cestě!!!

Strašný dny, jeden by se zcvoknul!!! A nejen kvůli tomu pošukovi Rathovi a jeho tirádám o VZP, kterým nás denně vystavuje. Dva týdny před vánoci, a člověk aby chodil dvakrát i třikrát týdně (!!) hlasovat do sněmovny plné čmuchalů, místo aby si v klidu nakoupil dárky a těšil se z adventu. Jedeme takhle v kuse už od půlky září, co skončily parlamentní prázdniny. Žádná dovolená, k NEVYDRŽENÍ! Jsem z toho tak hotovej, že si musím každej večer skočit na pár piv. Vyčistit si hlavu.
Zrovna včera jsem trůnil v parlamentu až do večera, pořád jsme nemohli odhlasovat zákon o domácím násilí. Jeho autoři chtěli, aby chlap, který opakovaně zmlátí manželku, přišel o právo na užívání bytu!!! Větší hovadinu – a to už jsem jich tady odhlasoval pěknou řádku – jsem snad neviděl!!! Navíc by pak skoro celá sněmovna neměla kde bydlet, haha…. Taky jsme jen chlapi, ne? Museli jsme proto vykázání z bytu zkrátit na několik dnů. Přece nemůžeme udělat z hlavy rodiny bezdomovce. Kdo by pak ženám říkal, co mají dělat?
Kam ten svět spěje. Pořád se nám sem někdo snaží importovat zápaďácký nesmysly jako sexuální obtěžování nebo vykázání z bytu, přitom to u nás mezi muži a ženami odjakživa celkem dobře fungovalo. Ženská chodila do práce a starala se o domácnost, chlap chodil do práce a sem tam zkontroloval, jestli domácnost funguje. A když byl nějakej problém, vyřešil to. Nejsem samozřejmě pošahanej macho, abych starou nějak mlátil (stejně jsem spíš s JJ), ale sem tam nějaká facka nebo pohlavek občas není na škodu. Stejně jako plácnutí přes zadek – na uznání ženskosti. Když mám náladu, taky JJ sem tam plácnu přes zadek a vůbec jí to nevadí. Je to jako s dětmi. Dneska je to samý psycholog, a máme z nich dvanáctiletý vrahy.
Radši jsem ale samozřejmě hlasoval pro návrh zákona. Sněmovna byla plná čmuchalek s divnými feministickými názory - ještě by ze mě udělaly misogyna. To teď nemůžu vůbec potřebovat, popotahování v médiích. Potřebuju POZITIVNÍ image! Jednak je před volbami, a taky se starostou makáme na tom umělým kluzišti a penzionu. Vše je na dobrý cestě!!!