Úterý, 4. 10. 2005

Za poslední dny jsem se vůbec nezastavil, například včera jsem se domů dostal až v pět!!!! Myslím samozřejmě odpoledne….. Doslova padám na hubu. Takhle bych si službu veřejnosti určitě nepředstavoval…. Nebo aspoň ne za ty směšný prachy. Všichni jsme v EU a třeba v Německu mají poslanci mnohem víc…. Pořád mi zvoní mobil a kdejaká čmuchalská nula mě otravuje s předčasnýma volbama. Jako co já na to, kdy a s kým potom?? Pořád dokola ty jejich idiotský konstrukce….. Co je v tý škole SAKRA učej??? Proboha!!! To dřív to bývalo s volbama i novinářema jednodušší. Každý musel volit a vůbec se nemusel starat o to koho, kdy a co potom…. Byl v tom mnohem větší pořádek. Přitom toho mám tolik důležitějších věcí na práci!!! Třeba to umělý kluziště a penzion pro turisty….. Chceme se starostou, aby se bruslilo už příští rok, jeho stará se celá třese, až to povede. Takže musíme rychle vypracovat projekt a na ministerstvu to ještě rychleji zatopit…. Mám tam dobrý kontakt, obvykle to spláchne večeře ve staročeský rychtě, noc v SM salonu a dva týdny v Karibiku s manželkou….. Musíme s sebou ale hodit, v politice nic netrvá věčně!!! Haha, zeptejte se třeba Standy Grosse. Tlusťoch (JP) se asi FAKT totálně zcvoknul!!! Ať si klidně vyhrožuje marťanama, OK. Sám je trochu marťan, haha…. Ale s předčasnýma volbama, když je nikdo z nás nechce? Jak teď vypadáme? Pořád musíme v televizi, rádiu a novinách opakovat, že je chceme, protože naše strana samozřejmě vyhraje, ale jinak než ti druzí, protože….. Nakonec se z toho musíme vždycky vylhat, aby nakonec FAKT nebyly…. Totálně by to zpochybnilo naši vnitřní politickou integritu….. Nebo identitu?? Jak to sakra Nicolas Cage říká v tom filmu, jak v něm nosí to hadí sako….. Trochu jsme s JJ zapracovali na mé volební strategii. Dal jsem jí za pravdu, že to chtělo nový slogan. POLITIKA PRO LIDI už neměla potřebnou dynamiku….. Navíc jsem se vždycky, když jsem to za sebou viděl, rozesmál…. Můj nový volební program bude ČELEM K LIDEM, což nikdo nemůže na předvolebních mítincích zpochybnit. Nikdy tam nestojím k lidem zády…. Původně jsem navrhoval ČELEM K LIDU, ale JJ mi vysvětlila, že to nemá správnou zvukomalbu a zní to trochu gottwaldovsky. Navíc by si to někteří mohli vyložit jako ČELEM K LIDLU, že jim v rámci kampaně platím nákup…. Viděli jste Český sen, ne? Zas tak velkorysý nejsem, ani když mě zase zvolí. Jako posledně bude dechovka, desítka a párek. Nejsme v Americe, ne? Moje hlavní programové body budou: - Rozvoj regionu - Plná zaměstnanost v regionu - Dobrá dopravní obslužnost v regionu - Zimní bruslení v regionu PS: Doufám, že jim to zas nebudu muset donekonečna vysvětlovat. Zní to celkem jasně.

Za poslední dny jsem se vůbec nezastavil, například včera jsem se domů dostal až v pět!!!! Myslím samozřejmě odpoledne….. Doslova padám na hubu. Takhle bych si službu veřejnosti určitě nepředstavoval…. Nebo aspoň ne za ty směšný prachy. Všichni jsme v EU a třeba v Německu mají poslanci mnohem víc…. Pořád mi zvoní mobil a kdejaká čmuchalská nula mě otravuje s předčasnýma volbama. Jako co já na to, kdy a s kým potom?? Pořád dokola ty jejich idiotský konstrukce….. Co je v tý škole SAKRA učej??? Proboha!!! To dřív to bývalo s volbama i novinářema jednodušší. Každý musel volit a vůbec se nemusel starat o to koho, kdy a co potom…. Byl v tom mnohem větší pořádek.
Přitom toho mám tolik důležitějších věcí na práci!!! Třeba to umělý kluziště a penzion pro turisty….. Chceme se starostou, aby se bruslilo už příští rok, jeho stará se celá třese, až to povede. Takže musíme rychle vypracovat projekt a na ministerstvu to ještě rychleji zatopit…. Mám tam dobrý kontakt, obvykle to spláchne večeře ve staročeský rychtě, noc v SM salonu a dva týdny v Karibiku s manželkou….. Musíme s sebou ale hodit, v politice nic netrvá věčně!!! Haha, zeptejte se třeba Standy Grosse.
Tlusťoch (JP) se asi FAKT totálně zcvoknul!!! Ať si klidně vyhrožuje marťanama, OK. Sám je trochu marťan, haha…. Ale s předčasnýma volbama, když je nikdo z nás nechce? Jak teď vypadáme? Pořád musíme v televizi, rádiu a novinách opakovat, že je chceme, protože naše strana samozřejmě vyhraje, ale jinak než ti druzí, protože….. Nakonec se z toho musíme vždycky vylhat, aby nakonec FAKT nebyly…. Totálně by to zpochybnilo naši vnitřní politickou integritu….. Nebo identitu?? Jak to sakra Nicolas Cage říká v tom filmu, jak v něm nosí to hadí sako…..
Trochu jsme s JJ zapracovali na mé volební strategii. Dal jsem jí za pravdu, že to chtělo nový slogan. POLITIKA PRO LIDI už neměla potřebnou dynamiku….. Navíc jsem se vždycky, když jsem to za sebou viděl, rozesmál…. Můj nový volební program bude ČELEM K LIDEM, což nikdo nemůže na předvolebních mítincích zpochybnit. Nikdy tam nestojím k lidem zády…. Původně jsem navrhoval ČELEM K LIDU, ale JJ mi vysvětlila, že to nemá správnou zvukomalbu a zní to trochu gottwaldovsky. Navíc by si to někteří mohli vyložit jako ČELEM K LIDLU, že jim v rámci kampaně platím nákup…. Viděli jste Český sen, ne? Zas tak velkorysý nejsem, ani když mě zase zvolí. Jako posledně bude dechovka, desítka a párek. Nejsme v Americe, ne?
Moje hlavní programové body budou:
- Rozvoj regionu
- Plná zaměstnanost v regionu
- Dobrá dopravní obslužnost v regionu
- Zimní bruslení v regionu
PS: Doufám, že jim to zas nebudu muset donekonečna vysvětlovat. Zní to celkem jasně.