Čtvrtek, 29. 9. 2005

Mám šílenou kocovinu, asi mi pukne hlava!! Konečně chápu, proč se Kott věčně tvářil jako Kott, když se od rána léčil na Malá Straně…… Ze zoufalství jsem včera doma sám zapařil u bedny a nevšiml si, že ta láhev myslivecký, co mi dal starosta, když jsme seděli nad plánem s umělým kluzištěm a penzionem, už je téměř prázdná….. Schválně jsem sjížděl všechny tři reality show, abych byl v obraze, kdyby se mě čmuchalové zase zeptali do nějaké ankety: VyVolený, Velkýho bratra i vládní koaliční krizi. A musím přiznat, že tak skvěle jako u vládní koaliční krize jsem se u televize naposled pobavil –- při poslední vládní koaliční krizi!! Tehdy taky žádná nebyla, a nonstop jsme to dokázali hrát celej MĚSÍC! Pamatujete ještě, jak měl MK (Miroslav Kalousek) máslo na hlavě kvůli bytu, takže vyvolal vládní krizi kvůli Grossovu bytu?? Parádní rovina jako z desatera!!! Možná proto teď Gross čte bibli…. V jiný knize byste něco podobnýho těžko našli!!! Jak jsem tak surfoval, zdálo se, že největší maso bude na Primě. Vladko se tam chystal někomu namazat zadek (a to nekecám), pak jsem ale přepnul na ČT 1 a tam ho suverénně – jako vždycky -- trumfnul MK!!! S hrdelním hlasem (sakra, Mirku, vážně: kde ses to s tím hlasem a třesoucí se bradou naučil? Pořád to doma zkouším a NIC!! V televizi ti to pořád skvěle funguje!!! I já bych ti skoro uvěřil, že tomu sám věříš, haha…) zase natřel všechny z koalice, včetně Rocca. Což je co říct. Protože když se na Rocca podíváte, jako by už dávno něčím natřenej byl, hahaha…. Chudák tlusťoch to musel jet rozdejchat do Anglie na sjezd Labouristů. Škoda jen, že moc nerozumí anglicky….. Na vládní krizi je nejlepší, že nikdo z hlavních herců nemůže prohrát. Snad proto si na ni hrajeme tak často… Vždycky se totiž nakonec všichni dohodneme, že nelze hazardovat s mandáty voličů ani stabilitou země, a jdeme prostě dál. Aspoň že PN (Pavel Němec) vyhodil nejvyšší státní zástupkyni Marii Benešovou. FAKT by to jinak vypadalo, jako že o NIC nešlo!!!

Mám šílenou kocovinu, asi mi pukne hlava!! Konečně chápu, proč se Kott věčně tvářil jako Kott, když se od rána léčil na Malá Straně…… Ze zoufalství jsem včera doma sám zapařil u bedny a nevšiml si, že ta láhev myslivecký, co mi dal starosta, když jsme seděli nad plánem s umělým kluzištěm a penzionem, už je téměř prázdná….. Schválně jsem sjížděl všechny tři reality show, abych byl v obraze, kdyby se mě čmuchalové zase zeptali do nějaké ankety: VyVolený, Velkýho bratra i vládní koaliční krizi. A musím přiznat, že tak skvěle jako u vládní koaliční krize jsem se u televize naposled pobavil –- při poslední vládní koaliční krizi!! Tehdy taky žádná nebyla, a nonstop jsme to dokázali hrát celej MĚSÍC! Pamatujete ještě, jak měl MK (Miroslav Kalousek) máslo na hlavě kvůli bytu, takže vyvolal vládní krizi kvůli Grossovu bytu?? Parádní rovina jako z desatera!!! Možná proto teď Gross čte bibli…. V jiný knize byste něco podobnýho těžko našli!!!
Jak jsem tak surfoval, zdálo se, že největší maso bude na Primě. Vladko se tam chystal někomu namazat zadek (a to nekecám), pak jsem ale přepnul na ČT 1 a tam ho suverénně – jako vždycky -- trumfnul MK!!! S hrdelním hlasem (sakra, Mirku, vážně: kde ses to s tím hlasem a třesoucí se bradou naučil? Pořád to doma zkouším a NIC!! V televizi ti to pořád skvěle funguje!!! I já bych ti skoro uvěřil, že tomu sám věříš, haha…) zase natřel všechny z koalice, včetně Rocca. Což je co říct. Protože když se na Rocca podíváte, jako by už dávno něčím natřenej byl, hahaha…. Chudák tlusťoch to musel jet rozdejchat do Anglie na sjezd Labouristů. Škoda jen, že moc nerozumí anglicky…..
Na vládní krizi je nejlepší, že nikdo z hlavních herců nemůže prohrát. Snad proto si na ni hrajeme tak často… Vždycky se totiž nakonec všichni dohodneme, že nelze hazardovat s mandáty voličů ani stabilitou země, a jdeme prostě dál.
Aspoň že PN (Pavel Němec) vyhodil nejvyšší státní zástupkyni Marii Benešovou. FAKT by to jinak vypadalo, jako že o NIC nešlo!!!