Pátek, 16. 9. 2005

Tak máme poslanecký etický kodex!! Haha…. Sněmovna -- pomyslný dům ze skla…. Haha…. Možná z toho, co skrz něj vidíte jen ven…. Haha…. Dneska jsem vtipnej hned na začátku, měl bych trochu brzdit… Dlouho jsme si v parlamentu říkali, že co odešla Šárka Grossová, chybí nám na hajzlíku něco kvalitního na utírání… A vida!!. Akorát to mohlo být trochu delší, aby…. Nikdo nevěřil, že Zvorálek (Lubomír Zaorálek, LZ) FAKT myslí ty svý pindy vážně – a on JO! V tý Ostravě fakt žijou samí tydýti… Něco je tam ve vzduchu, nebo co… Ještě že je etický kodex jen nezávazný, takže FAKT jen na H. Teda ne že by se cokoli změnilo, kdyby to bylo závazný. Bylo by to taky jen na H, ale všichni bysme to podepsali. Například smět se ve sněmovně bavit jen s registrovanými lobbisty je nejlepší džouk, co jsem tady za těch jedenáct let slyšel. A že už jsem jich slyšel celkem DOST, haha…. Třeba že… Ne, radši ne…. Třeba že je nás tady už od začátku registrovaných lobbistů celkem 200, což vlastně žádnej džouk není, když o tom teď přemýšlím. Myslím samozřejmě pro lidi, že to žádnej džouk není…. Navíc etická pověst sněmovny nijak netrpí už dávno. S neregistrovanými lobbisty se odjakživa chodí na kachnu a do bordelu. Jen úplný blb jede na letiště a řekne si o pět. Kdyby si dal u Hoffmeistra kachnu, nebyl by tak hladovej…. A fialové kartičky pro pohyb lobbistů ve sněmovně nebo oznámení střetu zájmů? Haha… Jaký střet zájmů, když z toho něco mají všichni, ne? Přesně podle mého volebního sloganu Politika pro lidi. Když jsme si například u nás (v mém volebním obvodě, kde radši se sklem moc neděláme) dělali se starostou z fondů EU kanalizaci, natáhli jsme ji skoro i celému zbytku vesnice. A těm, na který nevyšlo, protože starosta potřeboval novou střechu, je to stejně jedno. Většinou pořád chodí na suchej… Makáme teď s JJ na volební kampani Moc se mi do toho nechce, ale půjdu na to podobně jako Rocco (JP), když mu to tak dobře funguje. Břichem k lidem.

Tak máme poslanecký etický kodex!! Haha…. Sněmovna -- pomyslný dům ze skla…. Haha…. Možná z toho, co skrz něj vidíte jen ven…. Haha…. Dneska jsem vtipnej hned na začátku, měl bych trochu brzdit… Dlouho jsme si v parlamentu říkali, že co odešla Šárka Grossová, chybí nám na hajzlíku něco kvalitního na utírání… A vida!!. Akorát to mohlo být trochu delší, aby….
Nikdo nevěřil, že Zvorálek (Lubomír Zaorálek, LZ) FAKT myslí ty svý pindy vážně – a on JO! V tý Ostravě fakt žijou samí tydýti… Něco je tam ve vzduchu, nebo co… Ještě že je etický kodex jen nezávazný, takže FAKT jen na H. Teda ne že by se cokoli změnilo, kdyby to bylo závazný. Bylo by to taky jen na H, ale všichni bysme to podepsali.
Například smět se ve sněmovně bavit jen s registrovanými lobbisty je nejlepší džouk, co jsem tady za těch jedenáct let slyšel. A že už jsem jich slyšel celkem DOST, haha…. Třeba že… Ne, radši ne…. Třeba že je nás tady už od začátku registrovaných lobbistů celkem 200, což vlastně žádnej džouk není, když o tom teď přemýšlím. Myslím samozřejmě pro lidi, že to žádnej džouk není…. Navíc etická pověst sněmovny nijak netrpí už dávno. S neregistrovanými lobbisty se odjakživa chodí na kachnu a do bordelu. Jen úplný blb jede na letiště a řekne si o pět. Kdyby si dal u Hoffmeistra kachnu, nebyl by tak hladovej….
A fialové kartičky pro pohyb lobbistů ve sněmovně nebo oznámení střetu zájmů? Haha… Jaký střet zájmů, když z toho něco mají všichni, ne? Přesně podle mého volebního sloganu Politika pro lidi. Když jsme si například u nás (v mém volebním obvodě, kde radši se sklem moc neděláme) dělali se starostou z fondů EU kanalizaci, natáhli jsme ji skoro i celému zbytku vesnice. A těm, na který nevyšlo, protože starosta potřeboval novou střechu, je to stejně jedno. Většinou pořád chodí na suchej…
Makáme teď s JJ na volební kampani Moc se mi do toho nechce, ale půjdu na to podobně jako Rocco (JP), když mu to tak dobře funguje. Břichem k lidem.