Středa, 7. 9. 2005

Pořád na Lhotě s JJ. Jen opravdový idiot by makal, když konečně přijde LÉTO!!! To by člověk neřekl, kolik obyčejných lidí má v téhle zemi úplně stejný nápad….. Už se nedivím, že máme ve státním rozpočtu každý rok díru! A pak že se my politici obyčejným lidem vzdalujeme. Haha. Řekl bych, že poslední týden jsem jim naopak až MOC nablízku!! Trochu z toho ztrácím svůj obvyklý optimismus….. A to mě příští rok zase čekají volby!! Už teď se mi z toho pomyšlení dělá šoufl. Rozhovory, billboardy, debaty! Objíždět ve vedru všechny ty šílený díry, jíst hospodský blafy a usmívat se jako idiot, když se vás někdo zeptá, jestli mu opravíte barák, když vyhrajete volby. Haha. Při pohledu na ty jejich barabizny se mi vždycky chce říct, že nejlepší opravou pro by bylo ho zbourat… Podělaná POLITIKA! Samozřejmě že nahlas řeknu: Před všemi vám slibuju, že na vás nezapomenu. (proboha: hlavně se na mě moc nelepte. Ten oblek stál víc, než máte v garáži!) Nebo: Neznám tak úplně vaši konkrétní situaci, ale slibuju, že se na to podívám. Určitě se na to podívám…. (tu ruku radši nechte v kapse. Nemám s sebou mýdlo) Vždycky JJ řeknu, ať si to poznamená, dodá to důvěryhodnost. (když jsem jednou nahlédl do jejích poznámek, našel jsem tam tohle: KECY! KECY! KECY! ZRUŠIT VOLBY! ZRUŠIT VOLBY! VYČISTIT ZUBY! VY... Ta coura snad nakonec pochopila politiku! Nebezpečný! (Nejvyšší čas poohlédnout se po někom jiném) Zato lidi tady ještě nepochopili, o čem je skutečná DEMOKRACIE!!! (možná bych na tohle téma mohl do novin sesmolit menší článek) Pořád se ptají, co pro ně udělám! Jako bych tady byl od toho!! Stačí na Lhotě chvíli poslouchat jejich rozhovory do mobilu a zjistíte, že většina sekretářek je téměř blonďatá, hodně opálená a podobají se Regině z VyVolených! Blbky! Některé dokonce nenosí ani útlé plavyk! (řekl jsem JJ, že by o sebe měla taky trochu víc dbát a sledovat trendy, jestli mě chce dál reprezentovat. Čímž pochopitelně nemyslím, že by měla začít chodit nahá) Vzali jsme s sebou menší kapesní atlas světa a výpis přibližných cen letenek. Chci totiž zrealizovat své poslanecké cesty dřív, než se zas nějaký idiot vypraví na měsíc do Vietnamu, a nějaký čmuchal na to přijde. Pro výběr zemí jsme si s JJ dali tři závazná kritéria: země není na seznamu zemí podporujících terorismus. Za posledních patnáct let jsme tam aspoň NĚCO prodali. Mají tam levné kvalitní hadry. Zdá se, že začátkem listopadu vyrazíme do Bangkoku. Četl jsem, že tam úspěšně bojují z korupcí. A BOSSE šijí na míru do druhého dne.

Pořád na Lhotě s JJ. Jen opravdový idiot by makal, když konečně přijde LÉTO!!! To by člověk neřekl, kolik obyčejných lidí má v téhle zemi úplně stejný nápad….. Už se nedivím, že máme ve státním rozpočtu každý rok díru! A pak že se my politici obyčejným lidem vzdalujeme. Haha. Řekl bych, že poslední týden jsem jim naopak až MOC nablízku!! Trochu z toho ztrácím svůj obvyklý optimismus…..
A to mě příští rok zase čekají volby!! Už teď se mi z toho pomyšlení dělá šoufl. Rozhovory, billboardy, debaty! Objíždět ve vedru všechny ty šílený díry, jíst hospodský blafy a usmívat se jako idiot, když se vás někdo zeptá, jestli mu opravíte barák, když vyhrajete volby. Haha. Při pohledu na ty jejich barabizny se mi vždycky chce říct, že nejlepší opravou pro by bylo ho zbourat… Podělaná POLITIKA! Samozřejmě že nahlas řeknu: Před všemi vám slibuju, že na vás nezapomenu. (proboha: hlavně se na mě moc nelepte. Ten oblek stál víc, než máte v garáži!) Nebo: Neznám tak úplně vaši konkrétní situaci, ale slibuju, že se na to podívám. Určitě se na to podívám…. (tu ruku radši nechte v kapse. Nemám s sebou mýdlo)
Vždycky JJ řeknu, ať si to poznamená, dodá to důvěryhodnost. (když jsem jednou nahlédl do jejích poznámek, našel jsem tam tohle: KECY! KECY! KECY! ZRUŠIT VOLBY! ZRUŠIT VOLBY! VYČISTIT ZUBY! VY...
Ta coura snad nakonec pochopila politiku! Nebezpečný! (Nejvyšší čas poohlédnout se po někom jiném) Zato lidi tady ještě nepochopili, o čem je skutečná DEMOKRACIE!!! (možná bych na tohle téma mohl do novin sesmolit menší článek) Pořád se ptají, co pro ně udělám! Jako bych tady byl od toho!!
Stačí na Lhotě chvíli poslouchat jejich rozhovory do mobilu a zjistíte, že většina sekretářek je téměř blonďatá, hodně opálená a podobají se Regině z VyVolených! Blbky! Některé dokonce nenosí ani útlé plavyk! (řekl jsem JJ, že by o sebe měla taky trochu víc dbát a sledovat trendy, jestli mě chce dál reprezentovat. Čímž pochopitelně nemyslím, že by měla začít chodit nahá)
Vzali jsme s sebou menší kapesní atlas světa a výpis přibližných cen letenek. Chci totiž zrealizovat své poslanecké cesty dřív, než se zas nějaký idiot vypraví na měsíc do Vietnamu, a nějaký čmuchal na to přijde. Pro výběr zemí jsme si s JJ dali tři závazná kritéria: země není na seznamu zemí podporujících terorismus. Za posledních patnáct let jsme tam aspoň NĚCO prodali. Mají tam levné kvalitní hadry.
Zdá se, že začátkem listopadu vyrazíme do Bangkoku. Četl jsem, že tam úspěšně bojují z korupcí. A BOSSE šijí na míru do druhého dne.