Pondělí, 5. 9. 2005

Ježíš, viděli jste to??!! Asi ne, nejste blázni jako JÁ!!! Taky za to neberete peníze jako JÁ!!! Hahaha….. Pořád si to s JJ pouštíme na DVD, chlastáme víno a hulíme při tom špeka…. Až je nám z toho trochu šoufl (teda člověk by neřekl, co to svinstvo dokáže!! Ten zákon o větším množství než malém je FAKT fikanej…..) Samozřejmě že myslím nedělní debatu na Primě!!! Pěknej hukot!! Rocco versus Tupolánek! Lži versus lži….. Dostali jsme od předsedy za úkol sledovat to a dělat si poznámky, co by se dalo vylepšit pro další debaty. Byli jsme s JJ na Lhotě, tak jsem si s sebou musel vzít tu malou přenosnou televizi, co jsem jí vozil, ještě když jsem za komoušů taxikařil. Teda musím říct, že ten Roccův ksicht se na tu malou obrazovku skoro nevejde…. Málem rupla! Tomu tlusťochovi nepomůže, ani když kvůli volbám zhubne deset kilo, jak slíbil. Jedině snad že by ho snímali hodně zdálky a pečlivě svítili jako Marlona Branda v Apokalypse…… Pamatujete? Taky měl dobře přes sto deset kilo, a jakej byl pořád frajer, když jste ho skoro neviděli…. A ten hlas… Nakonec na ČT by si to mohl Rocco vydupat, držku na to má dost velkou….. Upřímně řečeno nevím, co se dá na televizi ještě vylepšit. Šli si po krku jak dva vožralové v hospodě – a to o tom něco vím. Napadlo mě jen, že by se náš volební lídr měl míň usmívat – vypadá pak jako ještě větší debil. Nakonec co se má politik-budoucí premiér co usmívat, ne??? Má řídit zemi!!! Navíc tolik k usmívání toho u nás zase není, řekl bych. Všiml jsem taky, že náš lídr nechal moderátora párkrát položit nebo jen neznačit položení otázky – to by se v televizi stávat nemělo. Hned jak ten blb otevře pusu, má mu jí zavřít tím, že otevře svojí. Na grémiu strany jsme se shodli, že stranickým ideálem televizní debaty je taková debata, kde nepadne ani jedna otázka. Proč taky, ne? Grafy s křivkami fungují celkem dobře, zvlášť ty moje (stejně bych tam měl jako lídr sedět JÁ!!). Jen je musíme do příští debaty ještě doupravit. Je trapný, když opozici necháme byť jen náznak růstu HDP!!! Samozřejmě to nevadí u nezaměstnanosti nebo cen. Jestli benzín poletí takhle nahoru, budeme muset v parlamentu něco udělat s limitem na benzín. Tahle to dál nejde, zvlášť teď co jezdíme denně na Lhotu.

Ježíš, viděli jste to??!! Asi ne, nejste blázni jako JÁ!!! Taky za to neberete peníze jako JÁ!!! Hahaha….. Pořád si to s JJ pouštíme na DVD, chlastáme víno a hulíme při tom špeka…. Až je nám z toho trochu šoufl (teda člověk by neřekl, co to svinstvo dokáže!! Ten zákon o větším množství než malém je FAKT fikanej…..)
Samozřejmě že myslím nedělní debatu na Primě!!! Pěknej hukot!! Rocco versus Tupolánek! Lži versus lži….. Dostali jsme od předsedy za úkol sledovat to a dělat si poznámky, co by se dalo vylepšit pro další debaty. Byli jsme s JJ na Lhotě, tak jsem si s sebou musel vzít tu malou přenosnou televizi, co jsem jí vozil, ještě když jsem za komoušů taxikařil. Teda musím říct, že ten Roccův ksicht se na tu malou obrazovku skoro nevejde…. Málem rupla! Tomu tlusťochovi nepomůže, ani když kvůli volbám zhubne deset kilo, jak slíbil. Jedině snad že by ho snímali hodně zdálky a pečlivě svítili jako Marlona Branda v Apokalypse…… Pamatujete? Taky měl dobře přes sto deset kilo, a jakej byl pořád frajer, když jste ho skoro neviděli…. A ten hlas… Nakonec na ČT by si to mohl Rocco vydupat, držku na to má dost velkou…..
Upřímně řečeno nevím, co se dá na televizi ještě vylepšit. Šli si po krku jak dva vožralové v hospodě – a to o tom něco vím. Napadlo mě jen, že by se náš volební lídr měl míň usmívat – vypadá pak jako ještě větší debil. Nakonec co se má politik-budoucí premiér co usmívat, ne??? Má řídit zemi!!! Navíc tolik k usmívání toho u nás zase není, řekl bych. Všiml jsem taky, že náš lídr nechal moderátora párkrát položit nebo jen neznačit položení otázky – to by se v televizi stávat nemělo. Hned jak ten blb otevře pusu, má mu jí zavřít tím, že otevře svojí. Na grémiu strany jsme se shodli, že stranickým ideálem televizní debaty je taková debata, kde nepadne ani jedna otázka. Proč taky, ne?
Grafy s křivkami fungují celkem dobře, zvlášť ty moje (stejně bych tam měl jako lídr sedět JÁ!!). Jen je musíme do příští debaty ještě doupravit. Je trapný, když opozici necháme byť jen náznak růstu HDP!!! Samozřejmě to nevadí u nezaměstnanosti nebo cen.
Jestli benzín poletí takhle nahoru, budeme muset v parlamentu něco udělat s limitem na benzín. Tahle to dál nejde, zvlášť teď co jezdíme denně na Lhotu.