Úterý, 30. 8. 2006

Pěkná nuda!!! Venku konečně krásně, takže bych mohl vzít JJ vyvětrat na Lhotu, místo toho ale pořád na sekretu rozebíráme nedělní televizní debatu. Byla to taková žumpa, že je z toho trochu mimo i ten blb předseda! Nevěřil, že ho ještě někdo může trumfnout v demagogii a nevychování, když jsme to celý týden sekretu trénovali. Někdo vždycky řekl nějakou nezvratitelnou pravdu, třeba že politika je svinstvo, a předseda ho hned rozcupoval na kousky tím, že on je tedy sviňák, protože je taky politik. Na předsedu partaje celkem chytrý, mimochodem. Nebo mu hned skočil do řeči a nonstop řval, až dotyčný radši ztichnul a v zoufalství si zacpával uši. V záloze jsme měli i pár facek (i pro moderátora). A vida!! I tak seděl předseda dobrou půlhodinu ve studiu jak lehká váha proti těžký v ringu. Ani se neuprd (výjimečně). Dokonce ani žádný facky! Byla to taková smršť podpásovek, že se pořád musel otírat, jak se potil bolestí, haha. Jak říkám: NIKDY neříkej v politice NIKDY! Dokonce nezbyl čas ani na naše grafy, naši předvolební televizní strategii. A když už ho ten blb vytáhl, byl to nesprávný…. Jesus Maria. Sedím teď u videa a jak idiot počítám vzájemná skočení do řeči a odpovědi na otázky, na které se nikdo neptal. Je to celkem vyrovnaná parie! Pak to dáme na vyhodnocení agentuře předsedovy manželky, která nám napříště doporučí nějakou přesvědčivější metodu. UPŘÍMNĚ: všichni se hrozíme, co to zase bude. Minule radila vytrvale mlčet. Večer beru JJ na chatku na Slapy. Pořád má kecy, že jiný asistentky se mají líp, že bych měl být víc aktivní. Nějaký parlamentní výbor, dozorčí rada nebo tak něco. Kdybych jí tak mohl kopnout do prdele.

Pěkná nuda!!! Venku konečně krásně, takže bych mohl vzít JJ vyvětrat na Lhotu, místo toho ale pořád na sekretu rozebíráme nedělní televizní debatu. Byla to taková žumpa, že je z toho trochu mimo i ten blb předseda! Nevěřil, že ho ještě někdo může trumfnout v demagogii a nevychování, když jsme to celý týden sekretu trénovali. Někdo vždycky řekl nějakou nezvratitelnou pravdu, třeba že politika je svinstvo, a předseda ho hned rozcupoval na kousky tím, že on je tedy sviňák, protože je taky politik. Na předsedu partaje celkem chytrý, mimochodem. Nebo mu hned skočil do řeči a nonstop řval, až dotyčný radši ztichnul a v zoufalství si zacpával uši. V záloze jsme měli i pár facek (i pro moderátora).
A vida!! I tak seděl předseda dobrou půlhodinu ve studiu jak lehká váha proti těžký v ringu. Ani se neuprd (výjimečně). Dokonce ani žádný facky! Byla to taková smršť podpásovek, že se pořád musel otírat, jak se potil bolestí, haha. Jak říkám: NIKDY neříkej v politice NIKDY! Dokonce nezbyl čas ani na naše grafy, naši předvolební televizní strategii. A když už ho ten blb vytáhl, byl to nesprávný…. Jesus Maria.
Sedím teď u videa a jak idiot počítám vzájemná skočení do řeči a odpovědi na otázky, na které se nikdo neptal. Je to celkem vyrovnaná parie! Pak to dáme na vyhodnocení agentuře předsedovy manželky, která nám napříště doporučí nějakou přesvědčivější metodu.
UPŘÍMNĚ: všichni se hrozíme, co to zase bude. Minule radila vytrvale mlčet.
Večer beru JJ na chatku na Slapy. Pořád má kecy, že jiný asistentky se mají líp, že bych měl být víc aktivní. Nějaký parlamentní výbor, dozorčí rada nebo tak něco. Kdybych jí tak mohl kopnout do prdele.