Pátek, 26. 8. 2005

Tohle léto FAKT stojí za prd!! Říkali jsme si se starostou, že trocha turismu by nám tady neuškodila, možná by z Bruselu něco káplo i na rozvoj poznávací turistiky… Postavili jsme nový tobogán, obecní úřad, požární zbroj… - myslím hasičárnu. Teď opravujeme i autobusovou zastávku. Jenže nakonec k nám zamířilo tolik nechtěných turistů, že by na ně nestačila ani naše tatrovka s automatickým vodním dělem s ovládáním z kabiny: nejdřív CzechTek, pak Rocco (JP), po něm Bublan (FB) a teď navíc i Jan Kanyza („Honza“). Vážně začínám uvažovat o změně volebního obvodu! S StB nechci nic mít, sám jsem s tím seknul dávno před Listopadem. Dneska čekáme na Bublana, chceme, aby ho dovezli na správnou louku. Rocco totiž vystoupil z vrtulníku na louce za lesem, kde bývala skládka, ale nikdy tam nebyl CzechTek. Ještě jsou tam po něm prý otisky….. Haha. Problém je, že nevíme, jestli Bublan přijede, nebo přiletí. Pro jistotu čekáme se starostou v hospodě a čumíme na Novu. Co taky dělat v pátek jinýho, ne? Chceme po Bublanovi, aby nám jasně řekl, kdo zaplatí účet za cesty a louku rozesranou armádou těžkooděnců a vodním dělem. Zdá se, že tam pár let nebude moct být ani CzechTek. Další průser je s Kanyzou. Chtěli jsme mu tady na úřadě udělat menší výstavu, přece jen to býval skvělý herec. Těch férovejch policajtů co se nahrál… A v Hospodě na Nově je ještě mnohem lepší, vyzrálejší. Jeho mazanice sice neznáme, ale nevadí. Ženský odhlasovaly, že prostě chtějí „Honzu“. A už pár let máme demokracii, ne? Vox populi, kurva! Jenže co teď s tím, když je estébák? Ne že by mi to osobně vadilo, znám takových mnohem – ehm. Je to ale nepřijatelný pro mou image, výhledově (když to nikam nepovede tady) pošilhávám po Bruselu. A tam spousta západoevropských komoušů nemá ráda někdejší východoevropské komouše…. Ale např. Doktor (Vladimír Železný) se tam má docela slušně. Starosta navrhl, že bychom Kanyzovu výstavu uvedli s tím, že ty obrazy namaloval, až když už nebyl estébák, ale nevím. Možná místo něj zkusíme Gotta, má prý podobně abstraktně-intuitivní výtvarnou techniku. A ženský ho TAKY milují. Zvlášť ty starší. Třeba moje stará.

Tohle léto FAKT stojí za prd!! Říkali jsme si se starostou, že trocha turismu by nám tady neuškodila, možná by z Bruselu něco káplo i na rozvoj poznávací turistiky… Postavili jsme nový tobogán, obecní úřad, požární zbroj… - myslím hasičárnu. Teď opravujeme i autobusovou zastávku. Jenže nakonec k nám zamířilo tolik nechtěných turistů, že by na ně nestačila ani naše tatrovka s automatickým vodním dělem s ovládáním z kabiny: nejdřív CzechTek, pak Rocco (JP), po něm Bublan (FB) a teď navíc i Jan Kanyza („Honza“). Vážně začínám uvažovat o změně volebního obvodu! S StB nechci nic mít, sám jsem s tím seknul dávno před Listopadem.
Dneska čekáme na Bublana, chceme, aby ho dovezli na správnou louku. Rocco totiž vystoupil z vrtulníku na louce za lesem, kde bývala skládka, ale nikdy tam nebyl CzechTek. Ještě jsou tam po něm prý otisky….. Haha. Problém je, že nevíme, jestli Bublan přijede, nebo přiletí. Pro jistotu čekáme se starostou v hospodě a čumíme na Novu. Co taky dělat v pátek jinýho, ne? Chceme po Bublanovi, aby nám jasně řekl, kdo zaplatí účet za cesty a louku rozesranou armádou těžkooděnců a vodním dělem. Zdá se, že tam pár let nebude moct být ani CzechTek.
Další průser je s Kanyzou. Chtěli jsme mu tady na úřadě udělat menší výstavu, přece jen to býval skvělý herec. Těch férovejch policajtů co se nahrál… A v Hospodě na Nově je ještě mnohem lepší, vyzrálejší. Jeho mazanice sice neznáme, ale nevadí. Ženský odhlasovaly, že prostě chtějí „Honzu“. A už pár let máme demokracii, ne? Vox populi, kurva!
Jenže co teď s tím, když je estébák? Ne že by mi to osobně vadilo, znám takových mnohem – ehm. Je to ale nepřijatelný pro mou image, výhledově (když to nikam nepovede tady) pošilhávám po Bruselu. A tam spousta západoevropských komoušů nemá ráda někdejší východoevropské komouše…. Ale např. Doktor (Vladimír Železný) se tam má docela slušně. Starosta navrhl, že bychom Kanyzovu výstavu uvedli s tím, že ty obrazy namaloval, až když už nebyl estébák, ale nevím. Možná místo něj zkusíme Gotta, má prý podobně abstraktně-intuitivní výtvarnou techniku. A ženský ho TAKY milují. Zvlášť ty starší.
Třeba moje stará.