Čtvrtek, 25.8.2005

Neuveřitelný!! S JJ jsme dodělali grafy pro televizní debaty a zjistil jsem zajímavou věc: čím víc budou lidi po naší daňové reformě platit, tím víc ušetří!! Dlouho jsem tomu nemohl sám věřit – a to vím o NEplacení daní svý, ale je to tak. Pro jistotu jsme to počítali několikrát – a pořád stejný. FAKT! Dokonce nám křivka progrese vycházela pořád líp a líp. Po třetí flašce bordeaux z Delvity zamířila až pod stůl, do červených. Málem jsme ji s JJ následovali, radši jsme toho nechali. (možná o tom napíšu menší brožuru. JJ mi zjistí, jestli by něco nekáplo i z Bruselu)) Zítra radši pojedu domů, dohlídnout na starostu. Na místo CzechTeku se po Roccovi (JP) chystá i Bublan (FB), což je ještě větší blb než starosta. Mohl by se tady ptát na divný věci…. Když sem naposled přijel Rocco (bohužel ho zavedli na špatnou louku), zjistil, že za průser může Bublan. Ten sem teď chudák musí taky, aby to hodil na nějakýho troubu pod sebou. Myslím, že je taky čas, abych zase něco řekl do kamery. Už moc dlouho jsem nemluvil. FAKT už se těším na politickou sezónu. Chybí mi poslanecký adrenalin.

Neuveřitelný!! S JJ jsme dodělali grafy pro televizní debaty a zjistil jsem zajímavou věc: čím víc budou lidi po naší daňové reformě platit, tím víc ušetří!! Dlouho jsem tomu nemohl sám věřit – a to vím o NEplacení daní svý, ale je to tak. Pro jistotu jsme to počítali několikrát – a pořád stejný. FAKT! Dokonce nám křivka progrese vycházela pořád líp a líp. Po třetí flašce bordeaux z Delvity zamířila až pod stůl, do červených. Málem jsme ji s JJ následovali, radši jsme toho nechali. (možná o tom napíšu menší brožuru. JJ mi zjistí, jestli by něco nekáplo i z Bruselu))
Zítra radši pojedu domů, dohlídnout na starostu. Na místo CzechTeku se po Roccovi (JP) chystá i Bublan (FB), což je ještě větší blb než starosta. Mohl by se tady ptát na divný věci…. Když sem naposled přijel Rocco (bohužel ho zavedli na špatnou louku), zjistil, že za průser může Bublan. Ten sem teď chudák musí taky, aby to hodil na nějakýho troubu pod sebou.
Myslím, že je taky čas, abych zase něco řekl do kamery. Už moc dlouho jsem nemluvil. FAKT už se těším na politickou sezónu. Chybí mi poslanecký adrenalin.