Středa, 24. 8. 2005

Tak konečně: PRINC je doma! Všichni jsme se sázeli, jestli PÁJA (PN, ministr spravedlnosti) s PÉŤOU (PD, mluvčí ministra spravedlnosti) stačí uklidit Sáního do Kataru dřív, než začne zpívat, jak to ve vaně pod Vyšehradem bylo DOOPRAVDY. A že prý mohl…. Haha. Modré ministerské AUDI 8 mívalo cestu kolem Vyšehradu až neobvykle často, haha. A ta dovolená v Kataru, radši bych ani nechtěl vidět jejich domácí video. Mám svý zásady!! PÁJA s PÉŤOU to zase dokázali!! Někdy PN obdivuju, jaký politický nezmar to je. Sám znám pěknou řádku špinavých triků, jak někoho naučit nenávidět sám sebe, ale PN s PD jsou FAKT klasa. Nikdy nevím, který z nich je větší H. (radši si dám trochu bacha na slova, PN je prý taky právník) Tři čtvrtě roku předtím, než PN jako ministr DEFINITIVNĚ skončí a kroužek, kterýmu šéfuje, NADOBRO zmizí z politické mapy, si předsevzal, že ještě jednou a naposled vezme zákon do vlastních rukou! Tomu říkám politický odkaz, který tu s námi – pravda - nezůstane.

Tak konečně: PRINC je doma! Všichni jsme se sázeli, jestli PÁJA (PN, ministr spravedlnosti) s PÉŤOU (PD, mluvčí ministra spravedlnosti) stačí uklidit Sáního do Kataru dřív, než začne zpívat, jak to ve vaně pod Vyšehradem bylo DOOPRAVDY. A že prý mohl…. Haha. Modré ministerské AUDI 8 mívalo cestu kolem Vyšehradu až neobvykle často, haha. A ta dovolená v Kataru, radši bych ani nechtěl vidět jejich domácí video. Mám svý zásady!!
PÁJA s PÉŤOU to zase dokázali!! Někdy PN obdivuju, jaký politický nezmar to je. Sám znám pěknou řádku špinavých triků, jak někoho naučit nenávidět sám sebe, ale PN s PD jsou FAKT klasa. Nikdy nevím, který z nich je větší H. (radši si dám trochu bacha na slova, PN je prý taky právník) Tři čtvrtě roku předtím, než PN jako ministr DEFINITIVNĚ skončí a kroužek, kterýmu šéfuje, NADOBRO zmizí z politické mapy, si předsevzal, že ještě jednou a naposled vezme zákon do vlastních rukou! Tomu říkám politický odkaz, který tu s námi – pravda - nezůstane.