Úterý, 9. 8. 2005

Někdy se mi zdá, že v týhle podělaný zemičce nic nefunguje. Někdo by s tím už měl něco udělat, KURVA! Jako například včera v Harrachově. Klimbám v klubovně, čumím na bednu a surfuju. Pěknej podvod. V parlamentu oficiálně slibovali, že tady bude 36 programů, jenže já jich napočítal jen 28. A z toho 5 zrnilo, na 2 hekali tlustý rozmazaný lidi a 17 jsem vůbec nerozuměl! Za 43 korun na noc!! Ukažte mi, kde jinde…. A to jsme nedávno ČT odhlasovali zvýšení poplatků. (Až se vrátím, budu se muset podívat, kam ty prachy vlastně jdou!) FAKT jsem se pobavil, když v bedně říkali, že Japonsku premiér odstoupí pokaždé, když zjistí, že nemůže splnit svůj volební program. FAKT hustej PODFUK na voliče. Nejdřív mu dají hlasy, a pak… Myslím, že se v Japonsku pořád mají co učit. Kdyby to tak mělo bejt u nás, nebudeme mít premiéra NIKDY! A z koho bysme si pak dělali prdel?

Někdy se mi zdá, že v týhle podělaný zemičce nic nefunguje. Někdo by s tím už měl něco udělat, KURVA! Jako například včera v Harrachově. Klimbám v klubovně, čumím na bednu a surfuju. Pěknej podvod. V parlamentu oficiálně slibovali, že tady bude 36 programů, jenže já jich napočítal jen 28. A z toho 5 zrnilo, na 2 hekali tlustý rozmazaný lidi a 17 jsem vůbec nerozuměl! Za 43 korun na noc!! Ukažte mi, kde jinde…. A to jsme nedávno ČT odhlasovali zvýšení poplatků. (Až se vrátím, budu se muset podívat, kam ty prachy vlastně jdou!)
FAKT jsem se pobavil, když v bedně říkali, že Japonsku premiér odstoupí pokaždé, když zjistí, že nemůže splnit svůj volební program. FAKT hustej PODFUK na voliče. Nejdřív mu dají hlasy, a pak… Myslím, že se v Japonsku pořád mají co učit. Kdyby to tak mělo bejt u nás, nebudeme mít premiéra NIKDY!
A z koho bysme si pak dělali prdel?