Pondělí, 8 .8. 2005

Podělanej CzechTek!! Až v sobotu jsem se dostal do Harrachova na poslaneckou rekreaci. Rýhy od policejních tatrovek na soukromých pozemcích se budou odstraňovat ještě měsíc….. Fízlové po sobě navíc neuklidili ani ty dělobuchy (dotaci na vyčištění tohohle svinstva neuhrajem ani v Bruselu. Možná by to chtělo ještě jeden CzechTek….). Konečně zaslouženej VEGET: noc za 43 korun, plná penze za 166 korun. Polévka, hlavní chod, zákusek. Jen ženský ve výdejně jídla a výletních balíčků by se mohly častěji sprchovat, používat antiperspirant a vůbec o sebe trochu dbát. Někdy FAKT nevím, jestli cítím moučník, nebo… (v září bych se k hygieně v našich zařízeních mohl vrátit zákonnou novelou. Nemusel by to být špatný start do poslanecké sezóny). V neděli jsme v klubovně čuměli se starou na bednu, na otázky toho trouby z BBC (VM). Upřímně mi bylo líto Bublifuka (FB). V podstatě hodnej neškodnej ňouma, co neumí šéfovat ani sám sobě. A kvůli Tlusťochovi (JP) lhal v bedně o CzechTeku ještě hůř než kdysi Kato (JK) o Citrónovi a sejfu na ZAMINI, než ho radši uklidili do New Yorku do OSN. Dneska přes den jsem se starou, večer skočím do pokoje za JJ. Někdy si připadám trochu na hlavu. Jako politik.

Podělanej CzechTek!! Až v sobotu jsem se dostal do Harrachova na poslaneckou rekreaci. Rýhy od policejních tatrovek na soukromých pozemcích se budou odstraňovat ještě měsíc….. Fízlové po sobě navíc neuklidili ani ty dělobuchy (dotaci na vyčištění tohohle svinstva neuhrajem ani v Bruselu. Možná by to chtělo ještě jeden CzechTek….).
Konečně zaslouženej VEGET: noc za 43 korun, plná penze za 166 korun. Polévka, hlavní chod, zákusek. Jen ženský ve výdejně jídla a výletních balíčků by se mohly častěji sprchovat, používat antiperspirant a vůbec o sebe trochu dbát. Někdy FAKT nevím, jestli cítím moučník, nebo… (v září bych se k hygieně v našich zařízeních mohl vrátit zákonnou novelou. Nemusel by to být špatný start do poslanecké sezóny).
V neděli jsme v klubovně čuměli se starou na bednu, na otázky toho trouby z BBC (VM). Upřímně mi bylo líto Bublifuka (FB). V podstatě hodnej neškodnej ňouma, co neumí šéfovat ani sám sobě. A kvůli Tlusťochovi (JP) lhal v bedně o CzechTeku ještě hůř než kdysi Kato (JK) o Citrónovi a sejfu na ZAMINI, než ho radši uklidili do New Yorku do OSN.
Dneska přes den jsem se starou, večer skočím do pokoje za JJ. Někdy si připadám trochu na hlavu. Jako politik.