Pátek, 29. 7. 2005

Nemůžu jinak než zopakovat: VEDRO jak v prdeli. JO. A co čert nechtěl, už víme, že CzechTek míří k nám! Na poslaneckou rekreaci v Harrachově s manželkou a JJ pod jednou střechou tak můžu leda zapomenout. Nejradši bych se na to VY… Sedíme se starostou v hospodě a říkáme si, proč si pro ten bordel nemohli vybrat sousední vesnici, tam nemají ani co zničit!!! Za deset let čerpání z rozvojových fondů EU se nezmohli ani na tobogán… Už ráno starosta všem lidem v místním rozhlase doporučil (být to dřív, mohl jim to rovnou nařídit, ACH JO!!!), aby si šli na policii stěžovat na nesnesitelný rámus, takže bychom mohli udeřit preventivně. Něco jako Američani. Pár se jich místo toho přišlo na úřad zeptat, jaký rámus, když žádný neslyší. IDIOTI. Vysvětlili jsme jim, že až rámus uslyší, bude už KURVA pozdě!! Někteří si pak přišli stěžovat i dvakrát. Jak říkám: IDIOTI! Taky jsem nakonec přesvědčil kluky od policie, aby přes všechny příjezdové cesty natáhli protipneumatikový plášť. Byl to pěknej průser, když jedinej, kdo na něm nakonec píchl všechna kola, byl krajský policejní ředitel, který sem přijel na kontrolu preventivní připravenosti… Museli pro něj poslat helikoptéru. No nic. Zatím sedíme v hospodě a čekáme. Co taky můžeme dělat jinýho, ne?

Nemůžu jinak než zopakovat: VEDRO jak v prdeli. JO. A co čert nechtěl, už víme, že CzechTek míří k nám! Na poslaneckou rekreaci v Harrachově s manželkou a JJ pod jednou střechou tak můžu leda zapomenout. Nejradši bych se na to VY…
Sedíme se starostou v hospodě a říkáme si, proč si pro ten bordel nemohli vybrat sousední vesnici, tam nemají ani co zničit!!! Za deset let čerpání z rozvojových fondů EU se nezmohli ani na tobogán… Už ráno starosta všem lidem v místním rozhlase doporučil (být to dřív, mohl jim to rovnou nařídit, ACH JO!!!), aby si šli na policii stěžovat na nesnesitelný rámus, takže bychom mohli udeřit preventivně. Něco jako Američani. Pár se jich místo toho přišlo na úřad zeptat, jaký rámus, když žádný neslyší. IDIOTI. Vysvětlili jsme jim, že až rámus uslyší, bude už KURVA pozdě!! Někteří si pak přišli stěžovat i dvakrát. Jak říkám: IDIOTI!
Taky jsem nakonec přesvědčil kluky od policie, aby přes všechny příjezdové cesty natáhli protipneumatikový plášť. Byl to pěknej průser, když jedinej, kdo na něm nakonec píchl všechna kola, byl krajský policejní ředitel, který sem přijel na kontrolu preventivní připravenosti… Museli pro něj poslat helikoptéru.
No nic. Zatím sedíme v hospodě a čekáme. Co taky můžeme dělat jinýho, ne?