Čtvrtek, 28. 7. 2005

Vedro jak v prdeli, víc mě toho dneska asi nenapadne. A jako naschvál zrovna držíme pohotovost kvůli CzechTeku, v hospodě už došlo pivo i slivovice!! Najali jsme se starostou brigádníky, aby lidem hodili do schránky letáčky s informacemi co dělat, kdyby náhodou chtěli ten bordel rozbalit u nás. Řekli jsme jim, aby OKAMŽITĚ volali Janu Tunovi do Novy, je to u nás snad jedinej férovej novinář…. Taky jsem domluvenej s klukama se stříkačkou, aby do nich případně lili, co to dá. Stejně většina z těch špindírů potřebuje umýt… Ráno jsem byl v Národním kvůli Dostálovi. Chtěl jsem do televize říct pár vět o sobě, ale vůbec se na mě nedostala řada. Pár lidí bylo nalitejch už ráno. Příští týden se chystám do Harrachova na poslaneckou rekreaci. Není to sice bůhví co, v televizi jde jen pár kanálů a telefon i pokojový bar se musí platit, ale zase plná penze za 166 korun…… Podařilo se mi uhrát pokoj i pro JJ, bude bydlet na druhém konci chodby. Doufám, že si stará ničeho nevšimne, stejně vždycky večer hned usne.

Vedro jak v prdeli, víc mě toho dneska asi nenapadne. A jako naschvál zrovna držíme pohotovost kvůli CzechTeku, v hospodě už došlo pivo i slivovice!! Najali jsme se starostou brigádníky, aby lidem hodili do schránky letáčky s informacemi co dělat, kdyby náhodou chtěli ten bordel rozbalit u nás. Řekli jsme jim, aby OKAMŽITĚ volali Janu Tunovi do Novy, je to u nás snad jedinej férovej novinář…. Taky jsem domluvenej s klukama se stříkačkou, aby do nich případně lili, co to dá. Stejně většina z těch špindírů potřebuje umýt…
Ráno jsem byl v Národním kvůli Dostálovi. Chtěl jsem do televize říct pár vět o sobě, ale vůbec se na mě nedostala řada. Pár lidí bylo nalitejch už ráno.
Příští týden se chystám do Harrachova na poslaneckou rekreaci. Není to sice bůhví co, v televizi jde jen pár kanálů a telefon i pokojový bar se musí platit, ale zase plná penze za 166 korun……
Podařilo se mi uhrát pokoj i pro JJ, bude bydlet na druhém konci chodby. Doufám, že si stará ničeho nevšimne, stejně vždycky večer hned usne.