Pondělí, 25.7. 2005

Tak Pavel (Dostál) FAKT umřel. Mimo kameru jsme si vždycky dělali legraci, že člověk musí nejdřív dostat rakovinu, aby se stal nejpopulárnějším politikem, jenže teď….. Teď se zas budeme muset hádat o jeho ministerský post, už mi dokonce kvůli tomu volal předseda….. A já si chtěl užívat prázdnin….. Politika je fakt hustý svinstvo, ne že ne!! Člověk to pochopí, až když ji (to) dělá. Nesmíte se dívat nalevo napravo, musíte jen umět jít nalevo i napravo…. Haha, to se mi docela povedlo…. Doufám, že po mně předseda nebude chtít nějaký projev k jeho úmrtí, moc tyhle emoce neumím. Jedině snad kdyby to přenášela v dobrým čase televize…. Mohl bych si to v ČT nenápadně proklepnout… Jenže jak to navlíknout? Vždyť jsem si z něj celou dobu veřejně dělal prdel, říkal mu traktoristo a TEĎ – KURVA! Pro jistotu si připravím něco politicky nezabarvenýho, obyčejně lidskýho. JJ mi s tím určitě ráda píchne, je to pěkná potvora. Mimochodem musím jí zavolat….

Tak Pavel (Dostál) FAKT umřel. Mimo kameru jsme si vždycky dělali legraci, že člověk musí nejdřív dostat rakovinu, aby se stal nejpopulárnějším politikem, jenže teď….. Teď se zas budeme muset hádat o jeho ministerský post, už mi dokonce kvůli tomu volal předseda….. A já si chtěl užívat prázdnin….. Politika je fakt hustý svinstvo, ne že ne!! Člověk to pochopí, až když ji (to) dělá. Nesmíte se dívat nalevo napravo, musíte jen umět jít nalevo i napravo…. Haha, to se mi docela povedlo…. Doufám, že po mně předseda nebude chtít nějaký projev k jeho úmrtí, moc tyhle emoce neumím. Jedině snad kdyby to přenášela v dobrým čase televize…. Mohl bych si to v ČT nenápadně proklepnout… Jenže jak to navlíknout? Vždyť jsem si z něj celou dobu veřejně dělal prdel, říkal mu traktoristo a TEĎ –
KURVA! Pro jistotu si připravím něco politicky nezabarvenýho, obyčejně lidskýho. JJ mi s tím určitě ráda píchne, je to pěkná potvora. Mimochodem musím jí zavolat….