Středa, 20. 7. 2005

Chudák JP, chudák JP, tohle si nezaslouží ani TLUSŤOCH!! Všichni jsme čekali průser, když se Rocco upnul na pošahanýho Valtra s kubánskou kalkulačkou, dědek (VK) je FAKT el loco. Ale TOHLE…. To, co mu teď spočítal teď s důchodama a co Rocco s vážnou tváří řekl klukům z Bloombergu, to by na něj nevymyslel ani Gross se strejdou Vikem. A ti o podrazech věděli svý… Haha. Prý dvacet let nemusíme na důchodový systém šahat, peněz je DOST! Haha. Místo toho zvýšíme porodnost. Už Tlusťocha s Locem vidím, jak počítají, kolik dětí se narodí za dvacet let, když teď zákonem zakážeme antikoncepci a všichni nad 18 let budou muset být mezi desátou a jedenáctou v ložnici…. Telefony na lince domácího násilí nestačí ani zvedat…. Ještě že jsou prázdniny. S tímhle FAKT nechci mít nic společnýho. Se seminářem k euroústavě to jde dobře. Kluci ze zbrojnice slíbili, že vypulírujou tatrovku a udělají menší show s hadicema a vodou…. Jen za 500 eur… (jen aby zase někoho nezlili, až se vožerou) Zítra jedu do Prahy. JJ udělala korektury mé seminární eurořeči. Zaslouží si menší odměnu, haha…..

Chudák JP, chudák JP, tohle si nezaslouží ani TLUSŤOCH!! Všichni jsme čekali průser, když se Rocco upnul na pošahanýho Valtra s kubánskou kalkulačkou, dědek (VK) je FAKT el loco. Ale TOHLE…. To, co mu teď spočítal teď s důchodama a co Rocco s vážnou tváří řekl klukům z Bloombergu, to by na něj nevymyslel ani Gross se strejdou Vikem. A ti o podrazech věděli svý… Haha. Prý dvacet let nemusíme na důchodový systém šahat, peněz je DOST! Haha. Místo toho zvýšíme porodnost. Už Tlusťocha s Locem vidím, jak počítají, kolik dětí se narodí za dvacet let, když teď zákonem zakážeme antikoncepci a všichni nad 18 let budou muset být mezi desátou a jedenáctou v ložnici…. Telefony na lince domácího násilí nestačí ani zvedat….
Ještě že jsou prázdniny. S tímhle FAKT nechci mít nic společnýho.
Se seminářem k euroústavě to jde dobře. Kluci ze zbrojnice slíbili, že vypulírujou tatrovku a udělají menší show s hadicema a vodou…. Jen za 500 eur… (jen aby zase někoho nezlili, až se vožerou)
Zítra jedu do Prahy. JJ udělala korektury mé seminární eurořeči. Zaslouží si menší odměnu, haha…..