Čtvrtek, 14. 7. 2005

Konečně aspoň jedna dobrá letní zpráva z Prahy!! Euroústava sice nebude, ale eurokampaň jo: 30 milošů na konference a semináře! Konečně zaplatíme vodu na ten podělanej tobogán (příště se zas budu v Praze o něco zasazovat)…. Se starostou už připravujeme rozpočet a program víkendového eurosemináře. Zatím víme jen to, že ho oba budeme moderovat, aby měl úroveň, a že nepozveme největší místní kibice, aby se to zase neporvalo…. V sále v hospodě by měly být zadarmo špekáčky a tuzemák, aby všichni viděli, že se i přes všechny bruselský vyhlášky pořád držíme domácí tradice…. Oficiální slogan by mohl být S EU NA VĚČNÉ ČASY, nakonec jsou to taky žlutý hvězdy… Navíc bysme mohli použít starý červenožlutý transparent, co se pořád válí na půdě na úřadě, kdyby náhodou…. Co jsme se ho se starostou každý rok navyvěšovali… Sakra, jen nevíme, jestli si máme honorář účtovat v eurech nebo korunách, když je to kvůli EU… Nakonec bysme mohli do hospody pozvat to starší striptérský duo, aby bylo vidět, že i lidé tady jsou na evropský úrovni….. Počítám, že jeden seminář by nám mohl hodit čtvrt miloše.. Nebo radši půl?

Konečně aspoň jedna dobrá letní zpráva z Prahy!! Euroústava sice nebude, ale eurokampaň jo: 30 milošů na konference a semináře! Konečně zaplatíme vodu na ten podělanej tobogán (příště se zas budu v Praze o něco zasazovat)…. Se starostou už připravujeme rozpočet a program víkendového eurosemináře. Zatím víme jen to, že ho oba budeme moderovat, aby měl úroveň, a že nepozveme největší místní kibice, aby se to zase neporvalo…. V sále v hospodě by měly být zadarmo špekáčky a tuzemák, aby všichni viděli, že se i přes všechny bruselský vyhlášky pořád držíme domácí tradice….
Oficiální slogan by mohl být S EU NA VĚČNÉ ČASY, nakonec jsou to taky žlutý hvězdy… Navíc bysme mohli použít starý červenožlutý transparent, co se pořád válí na půdě na úřadě, kdyby náhodou…. Co jsme se ho se starostou každý rok navyvěšovali…
Sakra, jen nevíme, jestli si máme honorář účtovat v eurech nebo korunách, když je to kvůli EU…
Nakonec bysme mohli do hospody pozvat to starší striptérský duo, aby bylo vidět, že i lidé tady jsou na evropský úrovni…..
Počítám, že jeden seminář by nám mohl hodit čtvrt miloše.. Nebo radši půl?