Středa, 13.7. 2005

BRAVO VK, BRAVO VK (el presidente)!!! Normálně si u nás v hospodě (v mém volebním obvodě, jakkoli to zní blbě) s vašimi projevy víte co, ale ten poslední o postdemokracii a nebezpečí nevolených občanských organizací na semináři Centra pro ekonomiku a politiku stál FAKT za to. Jen tak dál! Kdybych v jedný ruce nedržel Blesk a v druhý lahváče, zatleskal bych. OPRAVDU!! Nedělám si…. Mluvíte mi z duše. Je nejvyšší ČAS (myslím nás VOLENÉ) vzít naší mladou demokracii pevně do rukou a udělat z ni opravdu fungující, standardní a prosperující demokracii – řekněme čínského střihu -, kde rozhoduje mandát!! Vezměte si například tady v mém volebním obvodě (obci). Mě i starostu si lidi SVOBODNĚ zvolili, takže by nás měli nechat SVOBODNĚ za ně jednat. Jenže když jsme jim chtěli z parku, kde nemají ani Mekáč, (nezaměstnává ani jednoho člověka!!) udělat autodrom, kde by nastálo mohli pracovat ČTYŘI lidi, lehli si do trávy a ještě začali na protest sázet keře!! Nebezpeční idioti, přesně jak říkáte. A NIKDO je ani nezvolil, kurva! A to radši ani nemluvím o tom, že už jsem si vzal od developera projektu menší zálohu, kterou jsem hned zvýšil ekonomickou poptávku koupí nového auta….. Haha. Nebo tak nějak. Držím vám palce. Musím na záchod.

BRAVO VK, BRAVO VK (el presidente)!!! Normálně si u nás v hospodě (v mém volebním obvodě, jakkoli to zní blbě) s vašimi projevy víte co, ale ten poslední o postdemokracii a nebezpečí nevolených občanských organizací na semináři Centra pro ekonomiku a politiku stál FAKT za to. Jen tak dál! Kdybych v jedný ruce nedržel Blesk a v druhý lahváče, zatleskal bych. OPRAVDU!! Nedělám si…. Mluvíte mi z duše. Je nejvyšší ČAS (myslím nás VOLENÉ) vzít naší mladou demokracii pevně do rukou a udělat z ni opravdu fungující, standardní a prosperující demokracii – řekněme čínského střihu -, kde rozhoduje mandát!!
Vezměte si například tady v mém volebním obvodě (obci). Mě i starostu si lidi SVOBODNĚ zvolili, takže by nás měli nechat SVOBODNĚ za ně jednat. Jenže když jsme jim chtěli z parku, kde nemají ani Mekáč, (nezaměstnává ani jednoho člověka!!) udělat autodrom, kde by nastálo mohli pracovat ČTYŘI lidi, lehli si do trávy a ještě začali na protest sázet keře!! Nebezpeční idioti, přesně jak říkáte. A NIKDO je ani nezvolil, kurva! A to radši ani nemluvím o tom, že už jsem si vzal od developera projektu menší zálohu, kterou jsem hned zvýšil ekonomickou poptávku koupí nového auta….. Haha. Nebo tak nějak.
Držím vám palce. Musím na záchod.