Úterý, 12. 7. 2005

Někdy lidem FAKT nerozumím, nevím jestli se na politiku vůbec hodím!!?? (Co bych ale dělal jinýho?) Měsíc nadávají, že na tobogánu neteče voda, takže proč jsme ho vlastně stavěli, a když ji je konečně dost, všichni poskakují doma s kýbly…. Uf, doufám, že ty slejváky skončí. Mohly by mě taky za chvíli stát koryto. Jak začalo pršet, všichni v obci si všimli, že jen do mého a starostova baráku neteče voda… Až jsme sami taky jako divili... (proč by taky tekla, když jsme si po povodních nechali za peníze z EU udělat odtok do kanalizace?) Nevím. Pořád lidem vysvětluju, že se nesmějí bát být aktivní a starat se o veřejné věci…. Někdy klidně i soukromé…. Tentokrát jsem samozřejmě radši držel hubu! Když se pak začali ptát, kde je erární čerpadlo, které nám s mým přispěním taky zaplatila EU, začala téct voda do bot i mně se starostou! Ten blb (věřili byste tomu? Ten starej křupan nemá žádnej styl!!) si ho zabudoval do dešťové jímky na zalévání záhonů. Hodinu jsme ho pak potají odmontovávali…. Píčo, tohle by fakt bylo na kriminál, kdyby to zase někomu vzalo barák…. Už mě to tady vůbec nebaví. Navíc mi ta coura JJ pořád posílá vyděračské sms. Budu si muset zase zaletět do Prahy!

Někdy lidem FAKT nerozumím, nevím jestli se na politiku vůbec hodím!!?? (Co bych ale dělal jinýho?) Měsíc nadávají, že na tobogánu neteče voda, takže proč jsme ho vlastně stavěli, a když ji je konečně dost, všichni poskakují doma s kýbly….
Uf, doufám, že ty slejváky skončí. Mohly by mě taky za chvíli stát koryto. Jak začalo pršet, všichni v obci si všimli, že jen do mého a starostova baráku neteče voda… Až jsme sami taky jako divili... (proč by taky tekla, když jsme si po povodních nechali za peníze z EU udělat odtok do kanalizace?) Nevím. Pořád lidem vysvětluju, že se nesmějí bát být aktivní a starat se o veřejné věci…. Někdy klidně i soukromé….
Tentokrát jsem samozřejmě radši držel hubu! Když se pak začali ptát, kde je erární čerpadlo, které nám s mým přispěním taky zaplatila EU, začala téct voda do bot i mně se starostou! Ten blb (věřili byste tomu? Ten starej křupan nemá žádnej styl!!) si ho zabudoval do dešťové jímky na zalévání záhonů. Hodinu jsme ho pak potají odmontovávali…. Píčo, tohle by fakt bylo na kriminál, kdyby to zase někomu vzalo barák….
Už mě to tady vůbec nebaví. Navíc mi ta coura JJ pořád posílá vyděračské sms. Budu si muset zase zaletět do Prahy!