Úterý, 21. 6. 2005

Tenhle den bych nejradši vymazal ze svýho politickýho života! Když jsem se ráno u trafiky podíval do novin, udělal se mi v břiše takovej vejr, že jsem málem nedoběhl…. Poslanec P.P. se zbláznil!! byl titulek na první straně Blesku. Poslanec P.P. zřejmě psychicky nezvládl červnová vedra psal další bulvár MfD. Poslance P.P. postihla tajemná mozková příhoda napsala ta coura z Lidovek. To všechno kvůli tomu podělanýmu zákonu o volném pátku pro zákonodárce (FF), s kterým mi ten trotl předseda doporučil jít ven co nejdřív (budu si muset zjistit, jak to vlastně myslel?) Prej právně neprůstřelnej!! Haha. Teď abych nechodil ven měsíc! No nic. Vypnul jsem si mobil a koupil si kartu s novým číslem, aby mě čmuchalové neotravovali. Pár dnů taky nesmím do partajního sekretu. Sedíme s JJ u ní doma (u mě v poslanecké kanceláři) a trochu kalíme. Večer jí možná vezmu vyvětrat na Lhotu. Radši si ale vezmu sluneční brýle. Spousta čmuchalů sem totiž jezdí přes den psát tu svou žumpu. Adios.

Tenhle den bych nejradši vymazal ze svýho politickýho života! Když jsem se ráno u trafiky podíval do novin, udělal se mi v břiše takovej vejr, že jsem málem nedoběhl…. Poslanec P.P. se zbláznil!! byl titulek na první straně Blesku. Poslanec P.P. zřejmě psychicky nezvládl červnová vedra psal další bulvár MfD. Poslance P.P. postihla tajemná mozková příhoda napsala ta coura z Lidovek.
To všechno kvůli tomu podělanýmu zákonu o volném pátku pro zákonodárce (FF), s kterým mi ten trotl předseda doporučil jít ven co nejdřív (budu si muset zjistit, jak to vlastně myslel?) Prej právně neprůstřelnej!! Haha. Teď abych nechodil ven měsíc!
No nic. Vypnul jsem si mobil a koupil si kartu s novým číslem, aby mě čmuchalové neotravovali. Pár dnů taky nesmím do partajního sekretu.
Sedíme s JJ u ní doma (u mě v poslanecké kanceláři) a trochu kalíme. Večer jí možná vezmu vyvětrat na Lhotu. Radši si ale vezmu sluneční brýle. Spousta čmuchalů sem totiž jezdí přes den psát tu svou žumpu.
Adios.