Pondělí, 20. 6. 2005

Fujtajbl den!! Měsíc makám na zákonu o volném pátku pro zákonodárce (FF: volný den na cestu služebním vozem do volebního obvodu), protože nám všichni nadávaj za drahý páteční lety domů (a já jim kurva dobře rozumím, haha). A když konečně přijdu s něčím konstruktivním (OK: trochu jsem samozřejmě počítal, že si udělám jméno. Nakonec politika je bežnej boj nápadů, něco jako Darwin v lese.) a na tiskovce to představím čmuchalům, udělaj ze mě blba!!! Dokonce i předseda vlastní partaje se nenápadně zdekoval, když se ta špindíra z bulvárního plátku MfD (ještě si na ni posvítím!! Před volbama se u nás ucházela o práci tiskový mluvčí, ale kvůli špatnýmu dechu neprošla) zeptala, proč autem jen v pátek, a ne i v pondělí? Píčo, ta mě dostala! Málem jsem vyhrkl, protože autem bysme museli v neděli, krávo, ale včas jsem se zarazil! Jen jsem viděl, jak se srab předseda zase potí v podpaží a rychle mizí ze sálu. A to mi sám řekl, že ten návrh je právně neprůstřelný a ať s tím jdu co nejdřív ven!!! Venku pak mektal, že je to moje soukromá iniciativa, prý jen nástřel! Politika je FAKT hnusný svinstvo! No nic. S tím pondělím mě fakt trochu rozhodili! Podle průzkumů nám ale vycházelo, že lidem nejvíc leží v žaludku pátky, kdy tvrdnou při cestě na chatu v zácpě, zatímco my se jim seshora (nepíše se zezhora?) smějem. O pondělí nebo neděli nebyla ani řeč! Nakonec politika má být službou veřejnosti, ne? Vybruslil jsem z toho s tím, že pondělí můžeme přidat, když se osvědčí pátek… Pořád nám zbývá úterý, středa a čtvrtek. To už jsem ale mluvil do prázdnýho sálu, všichni čmuchalové z toho hned běželi udělat senzaci. (po tiskovce mi předseda zakázal s nima mluvit. Prej vážná nemoc nebo něco na ten způsob, to obvykle spraví reputaci). Chlastám teď s JJ a hrozím se zítřejších novin.

Fujtajbl den!! Měsíc makám na zákonu o volném pátku pro zákonodárce (FF: volný den na cestu služebním vozem do volebního obvodu), protože nám všichni nadávaj za drahý páteční lety domů (a já jim kurva dobře rozumím, haha). A když konečně přijdu s něčím konstruktivním (OK: trochu jsem samozřejmě počítal, že si udělám jméno. Nakonec politika je bežnej boj nápadů, něco jako Darwin v lese.) a na tiskovce to představím čmuchalům, udělaj ze mě blba!!! Dokonce i předseda vlastní partaje se nenápadně zdekoval, když se ta špindíra z bulvárního plátku MfD (ještě si na ni posvítím!! Před volbama se u nás ucházela o práci tiskový mluvčí, ale kvůli špatnýmu dechu neprošla) zeptala, proč autem jen v pátek, a ne i v pondělí? Píčo, ta mě dostala! Málem jsem vyhrkl, protože autem bysme museli v neděli, krávo, ale včas jsem se zarazil! Jen jsem viděl, jak se srab předseda zase potí v podpaží a rychle mizí ze sálu. A to mi sám řekl, že ten návrh je právně neprůstřelný a ať s tím jdu co nejdřív ven!!! Venku pak mektal, že je to moje soukromá iniciativa, prý jen nástřel! Politika je FAKT hnusný svinstvo!
No nic. S tím pondělím mě fakt trochu rozhodili! Podle průzkumů nám ale vycházelo, že lidem nejvíc leží v žaludku pátky, kdy tvrdnou při cestě na chatu v zácpě, zatímco my se jim seshora (nepíše se zezhora?) smějem. O pondělí nebo neděli nebyla ani řeč! Nakonec politika má být službou veřejnosti, ne? Vybruslil jsem z toho s tím, že pondělí můžeme přidat, když se osvědčí pátek… Pořád nám zbývá úterý, středa a čtvrtek. To už jsem ale mluvil do prázdnýho sálu, všichni čmuchalové z toho hned běželi udělat senzaci. (po tiskovce mi předseda zakázal s nima mluvit. Prej vážná nemoc nebo něco na ten způsob, to obvykle spraví reputaci).
Chlastám teď s JJ a hrozím se zítřejších novin.