Středa, 15. 6. 2005

Zrovna jsme se v partaji dohodli, že můj návrh zákona o volném pátku pro zákonodárce (FF) přibalíme k novele zákona o zrušení doživotní imunity pro zákonodárce (něco za něco), když zavolala ta chudinka z novin. Neměli zase co dát do domácího, tak čmuchala, s čím jdeme do voleb příští rok. I ve sluchátku jsem slyšel, jak se třese hrůzou ze šéfredaktora. Trochu jsem s ní poflirtoval (známe se z tiskovek. když si umyje vlasy a díváte se jen od pasu nahoru, docela ujde) a řekl jí, že jsme zrovna doladili zbrusu nový volební program, který ještě není na webu, a že jí k němu rád něco řeknu v kavárně (JJ stejně nemohla). Teda někdy bych fakt i čmuchalům přál, aby si aspoň na den užili opravdovou svobodu jako my a sami si mohli odhlasovat svý platy. Snad by se aspoň trochu vohákli a koupili si deodorant, nebo něco! Ta chudinka přišla v levnejch džínách s béžovým lampasem, napodobenině kožený bundy a teniskách od rákosníků! Jejímu parfému ani neříkám parfém (nešel bych s ní ani zadarmo!). Celou dobu jsem se styděl a litoval, že jsem ten blbej telefon zvednul zrovna já (ještě že jsem vybral levnější kavárnu). Při druhý dvojce rozlejvaný frankovky mi konečně ukázala, co jí nalhali v ostatních partajích. Haha! Málem jsem puknul smíchy! Nicméně zajímavej efekt: když ty lži člověk neříká sám a vidí je jen na papíře, nechce tomu ani věřit! No nic. Trochu jsem vylepšil pár čísel (daně, nezaměstnanost atd.) a přidal, že uhájíme naši pozici v EU. Na to se mě drze zeptala, jestli si nedáme ještě dvojku. Zatopil jsem a padal pryč!!! Fakt si myslím, že si někdy zasloužíme i volný pondělí. (popřemýšlím o tom)

Zrovna jsme se v partaji dohodli, že můj návrh zákona o volném pátku pro zákonodárce (FF) přibalíme k novele zákona o zrušení doživotní imunity pro zákonodárce (něco za něco), když zavolala ta chudinka z novin. Neměli zase co dát do domácího, tak čmuchala, s čím jdeme do voleb příští rok. I ve sluchátku jsem slyšel, jak se třese hrůzou ze šéfredaktora. Trochu jsem s ní poflirtoval (známe se z tiskovek. když si umyje vlasy a díváte se jen od pasu nahoru, docela ujde) a řekl jí, že jsme zrovna doladili zbrusu nový volební program, který ještě není na webu, a že jí k němu rád něco řeknu v kavárně (JJ stejně nemohla).
Teda někdy bych fakt i čmuchalům přál, aby si aspoň na den užili opravdovou svobodu jako my a sami si mohli odhlasovat svý platy. Snad by se aspoň trochu vohákli a koupili si deodorant, nebo něco! Ta chudinka přišla v levnejch džínách s béžovým lampasem, napodobenině kožený bundy a teniskách od rákosníků! Jejímu parfému ani neříkám parfém (nešel bych s ní ani zadarmo!). Celou dobu jsem se styděl a litoval, že jsem ten blbej telefon zvednul zrovna já (ještě že jsem vybral levnější kavárnu). Při druhý dvojce rozlejvaný frankovky mi konečně ukázala, co jí nalhali v ostatních partajích. Haha! Málem jsem puknul smíchy! Nicméně zajímavej efekt: když ty lži člověk neříká sám a vidí je jen na papíře, nechce tomu ani věřit! No nic. Trochu jsem vylepšil pár čísel (daně, nezaměstnanost atd.) a přidal, že uhájíme naši pozici v EU. Na to se mě drze zeptala, jestli si nedáme ještě dvojku.
Zatopil jsem a padal pryč!!! Fakt si myslím, že si někdy zasloužíme i volný pondělí. (popřemýšlím o tom)