Pondělí, 23. května 2005

Jarní den a já se tady patlám s materiálem pro čmuchaly, místo abych někde na louce provětral JJ!!! Sakra! Politika je dřina, ne že kurva ne. Chtěl jsem letět s parlamentní delegací do Severní Koreji, soudruzi jsou totiž proslulí svou pohostinností. Když jim slíbíte pár pytlů brambor a přimhouříte oči nad pracovními lágry a jadernými raketami, můžete si krásně užívat. Velký Vůdce je prý proslulý kurevník a ochlasta a rád se ukazuje. Jenže LB mě vyškrtl ze seznamu, že prý jsem se v zahraniční politice ještě nikdy neangažoval, tak co se teď někam najednou cpu. Che, taková hovadina! Každý si mě určitě ještě pamatuje, jak jsem na Kubě rozdával prostitutkám kondomy. Nebo v Thajsku, kde jsem… Nova pak za to ze mě udělala sexuálního turistu!!! (to mi ještě dluží!) Sepisuju proto pro média menší analýzu, kolik ta parlamentní delegace stojí daňové poplatníky a jak je k ničemu. Odpoledne se s tím sám chystám do rádia, novinám to rozešle JJ. Pak možná skočím k ní domů. Ty kecy do mikrofonu mě vždycky totálně vodvaří.

Jarní den a já se tady patlám s materiálem pro čmuchaly, místo abych někde na louce provětral JJ!!! Sakra!
Politika je dřina, ne že kurva ne. Chtěl jsem letět s parlamentní delegací do Severní Koreji, soudruzi jsou totiž proslulí svou pohostinností. Když jim slíbíte pár pytlů brambor a přimhouříte oči nad pracovními lágry a jadernými raketami, můžete si krásně užívat. Velký Vůdce je prý proslulý kurevník a ochlasta a rád se ukazuje. Jenže LB mě vyškrtl ze seznamu, že prý jsem se v zahraniční politice ještě nikdy neangažoval, tak co se teď někam najednou cpu. Che, taková hovadina! Každý si mě určitě ještě pamatuje, jak jsem na Kubě rozdával prostitutkám kondomy. Nebo v Thajsku, kde jsem… Nova pak za to ze mě udělala sexuálního turistu!!! (to mi ještě dluží!)
Sepisuju proto pro média menší analýzu, kolik ta parlamentní delegace stojí daňové poplatníky a jak je k ničemu. Odpoledne se s tím sám chystám do rádia, novinám to rozešle JJ. Pak možná skočím k ní domů. Ty kecy do mikrofonu mě vždycky totálně vodvaří.