Pátek, 13. 5. 2005

SUPER! Balím a valím na letiště, ještě musím převézt sud! Na odpolední žvásty o ekonomice seru! Stejně máme svý platy jistý, tak co. Všichni čekali, jak se zase budeme hádat jako o notebooky, a my tu frašku s vládou stihli ještě do oběda!!! Ve dvanáct už jsme všichni včetně čmuchalů seděli v hospodě a chlastali jako Kott. Rocco (JP) řekl Katovi (JK), že jestli vládu položí, přečte si v pondělí v žumpě (MFD), kolik doopravdy chybělo v tom trezoru na ZAMINI, když tam šéfoval. Brejlouna málem trefil další infarkt a ruce i brada se mu třásly, ještě když mačkal tlačítko! Naposled jsem ho takhle vykulenýho viděl, když Srba volal Citrónovi….. Doufám, že zas nepřebookovali let jako minule. Poslední dobou u nás lítá nějak moc lidí. Měli bysme jim možná zvýšit daně (to si musím poznamenat).

SUPER! Balím a valím na letiště, ještě musím převézt sud! Na odpolední žvásty o ekonomice seru! Stejně máme svý platy jistý, tak co. Všichni čekali, jak se zase budeme hádat jako o notebooky, a my tu frašku s vládou stihli ještě do oběda!!! Ve dvanáct už jsme všichni včetně čmuchalů seděli v hospodě a chlastali jako Kott. Rocco (JP) řekl Katovi (JK), že jestli vládu položí, přečte si v pondělí v žumpě (MFD), kolik doopravdy chybělo v tom trezoru na ZAMINI, když tam šéfoval. Brejlouna málem trefil další infarkt a ruce i brada se mu třásly, ještě když mačkal tlačítko! Naposled jsem ho takhle vykulenýho viděl, když Srba volal Citrónovi…..
Doufám, že zas nepřebookovali let jako minule. Poslední dobou u nás lítá nějak moc lidí. Měli bysme jim možná zvýšit daně (to si musím poznamenat).