Ex č. 12

Dvanácté číslo samostatné přílohy Ex ve třech mutacích: pražské, české a moravské.

Foto
Foto
Foto


Dvanácté číslo samostatné přílohy EX ve třech mutacích: české, moravské a pražské.


Pražská Událost týdne se nese v tanečním rytmu. Především tanec, ale také mluvené slovo, projekce a hudba, to je projekt LOLA & Mr. TALK.
Reflektor Vojtěcha Ryndy nemohl jinak a jinam – svítí samozřejmě na FEBIOFEST 2006.
Koncert v Divadle komedie LOK 03 vás může přesvědčit, že free jazz a soudobá vážná hudba nejsou zmatenou intelektuální nudou.
Dvojka VEX'D předvede na festivalu Metamorphose, čím žije současný Londýn. Piráti z hudební budoucnosti v Abatonu.
Mezinárodní dny frankofonie, dílo napsané přímo pro Ludvíka XIV., francouzské obsazení, LE BOURGEOIS GENTILHOMME aneb MĚŠŤÁK ŠLECHTICEM ve Stavovském divadle.
„Sluncem zalitý výčep, to jsou nebesa v Libni,“ napsal Bohumil Hrabal. Stanislav Škoda proto doporučuje do Restaurace U ROKYTKY zajít ještě před západem slunce.
Kontroverzním tématem tzv. „pochodu smrti“ se zabývá část divadelního projektu Perzekuce.cz ÚTĚCHA POLNÍ CESTY.
ART MENU Petry Švecové nabízí fotografické výstavy: Paměť v Langhansu, volnou tvorbu Dušana Šimánka a sérii O svobodě Michaely Thelenové.
Geometrický ornament je oblíbeným motivem Petra Kvíčaly, Petr Kvíčala je autorem výstavy v Českých Budějovicích a výstava v Českých Budějovicích je českou Události týdne.
Nepotřebujete potkat ještěrky, aby se vám rozproudila krev? Jednomu manželskému páru se to přihodilo. Jak to dopadlo se můžete přesvědčit na POBŘEŽÍ v Divadle F. X. Šaldy.
Janeček, Čapek, Špála, Hradecký – dobrá společnost z ART MENU Martina Dostála.
Kreslíř Marek Douša nasadil dobré boty, zimní gumy a směr FABRIKA Doubice. Na tah, na koncert, na drink i na noc.
MIKE STERN a jeho koncert v Ostravě je moravskou Událostí týdne, ale k slyšení bude také v Čechách.
Tuhá řežba mezi SILVER ROCKET vs. FLYING SAUCERS se strhne v Kopřivnici. Ne každý bude po téhle bitvě generál. Určitě ne ten, kdo se jí nezúčastní…
Martin Mikolášek sestavil své ART MENU z českých autorů. Studenti AVU Grimmich, Salajka a Krajc a fotograf Jindřich Štreit vystavují v Ostravě, malíř Jiří Sopko v Opavě.
Jan Košák seděl dobrovolně v BASTILE. V tomhle pubu na Stodolní sice mají i gilotinu, ale Na tahu tu můžete být a pít bez obav.