Ex č. 6

Šesté číslo samostatné přílohy Ex ve třech mutacích: pražské, české a moravské.

Foto
Foto
Foto


Šesté číslo samostatné přílohy EX ve třech mutacích: české, moravské a pražské: české, moravské a pražské.


Okolo kapely kNOT PHOTOGENIC kolují samé fámy a dohady. Ale že jejich vystoupení v Akropoli bude pražskou Událostí týdne je fakt. Snad.
Vojtěch Rynda se po shlédnutí filmu CO JE ŠEPTEM… dožaduje odborů filmových recenzentů a nároku na rizikové příplatky. Tenhle snímek zvedá tlak, tep, adrenalin a žaludek zároveň.
Fajn podnik s povolením opíjet navštěvuje Na tahu režisér Martin Duda. V BONDSTATION mají na zdi Bond girls a v akváriu Bond fish.
V klubu Kaštan zahrají ATLANTIC CABLE & SLEEPY BROTHERS, v Mecce se chystá APACHE PARTY se speciálním hostem DAVIDEM MORALESEM.
Přestože ROSENCRANTZ A GUILDENSTERN JSOU MRTVI, ožívají na jevišti Divadla v Celetné.
Petra Švecová zařadila do svého ART MENU výstavy Krajinky.jpg, Xavier Miserachs a Still Alive / Pořád naživu.
Pro ctitele grafiky bude českou Událostí týdne výstava HORKÁ JEHLA. Galerie výtvarného umění v Chebu představuje grafické práce umělců Evropy a Ameriky 80. let.
SKUNK jedou krátké turné po Čechách, třináctého zastaví v Divadle Pod lampou.
Dina Šnejdarová zve na koncerty v Teplicích a Plzni, v nichž mají sólo dvě ženy – pěvkyně Jana Sýkorová a houslistka Janice Martin.
České umělce servíruje ve svém ART MENU Marcel Fišer. Jsou to Jindřich Zeithamml, Jiří Štourač a Josef Váchal.
Na nonstop tah můžete vyrazit se spisovatelem Patrikem Linhartem do Nonstopu GOLDEN NUGGET. I když… na dveřích mají zámek, takže možná přece jen někdy zavírají.
Slušná divočina se dá čekat na moravské Události týdne. V klubu Šelepova N°1 si zařádí VERNON REID & MASQUE. Nudu nečekejte.
Ostravská Komorní scéna Aréna uvádí nepříliš veselou SVATBU.
Na Moravě se stejně jako v Čechách v ART MENU (Jana Dočekala) objevují čeští umělci – Jaroslav Šerých, Ladislav Novák, Eva Prokopcová a David Bartoň.
Zelený dům, zelená hospoda. Scénárista Jan Coufal byl Na tahu U ZELENÉHO ŽÍŽALY v Telči.