Čtvrtek 25. dubna

Mám vyjasněno do azurova. Jestli se ve mně toulá nějaký utajený mrak, bude to nespíš beránek/červánek. Přísahám. Být embryem, válím sudy v plodové vodě. Tříhodinové noční baldachýnové povídání s Filipem se sice podepsalo na mém fyzickém stavu, ale jinak působí...

Mám vyjasněno do azurova. Jestli se ve mně toulá nějaký utajený mrak, bude to nespíš beránek/červánek. Přísahám. Být embryem, válím sudy v plodové vodě.

Tříhodinové noční baldachýnové povídání s Filipem se sice podepsalo na mém fyzickém stavu, ale jinak působí jako nápoj kouzelného šamánka. Přežila jsem další návštěvu zubařky, venku to voní voní voní, dneska mi to sluší, v práci je legrace, popíjím červené Martini (premiéra), ozval se po dlouhatánské době starý kamarád, čtu knížku, co mě extra baví, chystám se na dývídý - vínový večírek s přáteli, Filip je konečně nejslaměnějším vdovcem pod sluncem a navíc... zítra přijede. Kdybych se nestyděla, klidně bych hulákala huráá. Ale to já se stydím, takže nic.

Ale vážně. Je na čase. Myslím, že oba začínáme mít příznaky solidního absťáku:)

Tak ten úchyl. To byl teda mazec. Vystoupím z metra u Anděla a všimnu si, že jde proti mně chlap kolem čtyřiceti, co se mi dost divně kouká do výstřihu. Podívám se na něj pohledem drsného kata a tak mění kurz. Prohlídnu si ho pořádně a zaujme mě jeho černá kožená taška. Drží ji v pravé ruce na dlouhém řemenu, takže ji nese jen dvacet cenťáků od země. Je skoro zapnutá, ale jen skoro. Trčí z ní totiž objektiv malé kamery. To už ho ale míjí pěkná holka v kratičké minisukni. Vrhnul se za ní jako pravý lovec a lepil se jak jen to v davu šlo. Pravým okem kontroloval směr objektivu, druhým se sjížděl na jejím pozadí, div mu neukápla slina z pusy. Když mu utekla a nikde poblíž nebyla žádná další vhodná oběť, zavřel tašku a jako gentleman - a jakoby se nechumelilo - odcházel pryč. Myslel si, že ho nikdo neviděl, ale já ho odhalila:) Měla jsem šílenou chuť zaklepat mu na rameno a se soucitným výrazem ve tváři mu říct CHUDÁČKU.

Přemýšlela jsem, co s tím asi bude dělat. Slintat jen v soukromí, nebo to snad dá pěkně na internet? Škoda, že zabírat takhle kluky by asi byla pěkná nuda. Nenosí mini a nemají výstřih.

Šéfredaktor se mě právě ptal, jestli mu někde nemůžu sehnat houbičky. No je tohle normální? Uvařím si bílou čokoládu, udělám vstup, trochu se zkrášlím a vyrazím.