Čtvrtek 18. duben

Nevím, jestli to něco znamená, ale krátce po probuzení jsem si přilepila prsty k sobě vteřinovým lepidlem, když jsem se zbrkle snažila slepit rozpadající se řetízek. Myslela jsem, že je to legrace, ale smát jsem se přestala v okamžiku, kdy jsem musela jít pro nůž, abych je od sebe násilím dostala.

Od té doby si ulítávám na nových Tata Boys. Už ani nejsem schopna přijímat jiné vjemy. V redakci jsem nesundala sluchátka z uší, takže když po mně někdo něco chtěl, musel přijít a jedno mi nadzdvihnout. Vyškemrala jsem si v rádiu i lístek, takže se nemůžu dočkat sobotního koncertu. Bude to po tisíci letech víkend, kdy nebudu s Filipem, takže se ho snažím zaplácat vším, co mi přijde do cesty - a že mi toho do ní přijde :)

Odpoledne mi třeba přišla po ICQ zpráva od nějakého Australana, co bydlí v Hiltonu na pokoji 7056. Hledá holku na „fun time“, tak nadiktoval telefon, mail a všechno, že prý se mu máme ozvat. Téměř nikdy nikomu cizímu neodpovídám, ale ty hrozné pokusy - nejčastěji od Turků a Italů - mě někdy baví číst. Přemýšlím, jestli a kolik holek mu asi odpovědělo.

O víkendu jsem začala číst dvě knížky. Tu jednu od úchylného Irwina Welshe, společně s Filipem. Miluju, když si čteme nahlas, ale ještě víc miluju, když mi čte on a já poslouchám. Když nás začalo bolet v krku, začali jsme vážně přemýšlet o tom, že si dáme inzerát, ve kterém bude stát, že hledáme starší herečku, která by nám po večerech předčítala. Představila jsem si, jak na mé modré pohovce sedí Květa Fialová a čte nám o „nekrrrofilovi Derrekovi, který rrráčkuje a nemůže se dočkat až se zabořřří do horrrdy mrrrtvého masa“.

Tu druhou si čtu, když se mnou Filip není. Včera se v ní v jednom mimozemském bordelu rozhodli, že chtějí, aby jejich prostitutky měly druhou, neviditelnou sekundární pokožku. Ženy si mohly vybrat, jestli chtějí být na dotek jako lesklý mahagon nebo jako křišťal. Když jsem to včera večer před Honzou a dalšími lidmi nadhodila, padaly návrhy jako blue velvet, suchohřib, mech, říční písek, počítačová klávesnice, kytara nebo med. Lidi jsou divní :)