Úterý 19. března

Hmm.. zajímavé. Nevím kdy - ale někdy určitě - jsem si nějakým podivným způsobem přehodila nebo obrátila kalendář. Takže jsem sice věděla, co je za den, ale data, ta mi nějak haprovala. Byla jsem 14 dní v úplně jiném měsíci a vůbec jsem si toho nevšimla. To de. Konečně mi dochází, proč mi máma pořád připomínala, že jdu v úterý k zubařce, když k ní mám jít až ve čtvrtek příští týden. A proč jsem provolala na mobilu tolik minut za tak krátkou dobu. Je to docela dobrý pocit, vědět najednou, kde přesně jsem. Teď třeba vím, že zítra ve 20:16 začíná jaro. I když tahle informace mě zrovna trochu mate, protože jsem si vždycky myslela, že jaro má začít až 21. Ach jo, že já ho taky úplně zmátla. Jaký člověk, takový kalendář.

Teď už bezpečně vím, že se těším na čtvrtek. Na tento čtvrtek, aby bylo jasno. Bude to má jedinečná čtvrteční extáze. Je tu totiž velká pravděpodobnost, že se pozítří stanu milionářkou. A bylo to tak lehké. Roman (jeden z mých šílených kolegů) se mě dnes dopoledne zeptal, jestli se připojím a já řekla ano. Sazka je mi sice ještě o trochu vzdálenější než Jupiter, ale když on nade mnou pořád stál a mával tím ticketem..
Dokola opakoval: Devadesát melounů, Žofie. A budem na to tři. S náma máš třikrát větší šanci, Žofi. Změň svůj život jedním tahem.. Žofí! A když mi pak ukázal na sloupečky, do kterých mám vyplnit šest čísel a ještě to za mě kamsi odnesl a pak to zase přinesl, nebylo co řešit.
I Filip byl zrovna na ICQ, takže dodal svou šestici. Abych si to sesumírovala. Když se rozdělíme a já dám Filipovi dohodnutou třetinu, zůstane mi.. ehm.. dvacítka. Tak na tuhle směšnou sumu jsem se mohla rovnou vykašlat. Ale stejně. Dala jsem vychytaná čísla. Povznesla jsem se nad zprofanované datum narození a zaškrtla úchylnou kombinaci: 11, 29, 31, 32, 34 a 38. Tohle musí vyjít! Ve středu neusnu:)

A teď jdu do kina. Princezna a bojovník je heslo večera. Zní to blbě, ale natočil to ten, co má na svědomí i Lolu, co běžela o život. To já teď taky. Mám být za 5 minut před Kotvou (jo, žiju v Praze) a jsem 200 metrů od Anděla. Pro ty, co netuší, jakou mám asi šanci, tak... jsem v podstatě mrtvá.