Marek Stoniš

Marek Stoniš Zdroj: Reflex.cz

Milý Marku, dobrou chuť

Právě obědváš s tchýní a tchánem, rodiči své novomanželky Lucie. Budete se zřejmě vzájemně krmit polévkou z jednoho talíře, možná už jsi i zametal střepy a zatleskali ti.

Od našeho zvláštního ostravského zpravodaje J.X.D. přišla do redakce zpráva o tom, že se to povedlo. Jsi tedy už deset minut ženat.

 

„Nevěsta v bílém vstoupila špalírem ze sedmdesáti hostí. Byl jsem dojat, Marek se žení na den osm měsíců poté, co jsem se oženil já. Starosta města Ostravy na ostravské radnici mluvil krásně ostravsky, hrál klavír a housle. Květiny nesli tři lidé, bylo jich tolik, že by se jimi nakrmila celá zoologická zahrada,“ popsal do telefonu dění v Ostravě J.X.D.

 

Marku, jsi deset minut ženat. Já deset dnů před rozvodem. Kromě banalit, které ti tu vzkazují všichni, protože máme uzávěrku a bez tebe to skřípe, a tak tu všichni jsou, bych ti chtěla popřát to hlavní: ať se na sebe každý den těšíte. To totiž stačí. Jo a pozdravuj Lucii a užívej si!

 

Tvoje

Pavlína Wolfová

 

P. S.: V pondělí je porada v obvyklém čase, špígl čísla ti posílám, mrkni na to, má to dnes ve tři (odpoledne !) odejít do tiskárny.