Madonna na svém Facebooku zveřejnila fotku Trumpových synů po lovu.

Madonna na svém Facebooku zveřejnila fotku Trumpových synů po lovu. Zdroj: Facebook

Madonna: synové Trumpa jsou zbabělci, volte Hillary! Eastwood: raději Donalda, zabil politickou korektnost

V rámci bouřlivé americké předvolební kampaně se na stranu dvou nejznámějších kandidátů přidávají i nejrůznější celebrity ze všech oborů. Více jich má sice Hillary Clintonová, ale není pravda, že Donalda Trumpa tato vlivná skupina nepodporuje.

Zpěvačka Madonna například v září tvrdě na svém Facebooku a Instagramu napadla syny Trumpa, Donalda a Erica, kvůli tomu, že se po lovu v Africe vyfotili se svoji trofejí – levhartem. Slavná zpěvačka použila u toho i slovo „pussy“ (oblíbené to anglické slovíčko i českého prezidenta Miloše Zemana), což část médií přeložila, že synové Trumpa jsou „p.če“. Jenže v tomto významu to byli spíše „zbabělci“. Takže zbabělci se fotí s těly mrtvých zvířat a proto Madonna zvolala: „Další důvod, proč volit Hillary!“

Zvláštní bylo, že nešlo o žádnou novou fotografii, byla publikována již mnohokrát předtím a pochází z roku 2011 ze safari v Zimbabwe. Donald Trump to komentoval tím, že jeho syn Eric má prostě rád lov, což není nic nelegálního, protože za odstřel se platí.

Clintonovou podporují například i bývalý člen Beatles Paul McCartney, Justin Timberlake nebo Jon Bon Jovi.

Trumpa zase herec a režisér Clint Eastwood, boxer Mike Tyson, basketbalista Denis Rodman či herec Charlie Sheen.

Pro Eastwooda to prý bylo ale těžké rozhodování, protože Donald Trump podle něj někdy plácá hlouposti a nesmysly, ale na druhou stranu se mu podařilo zásadně eliminovat politickou korektnost, kterou známý herec nesnáší.

Podle odborníků, ale hlas celebrit volby zásadně neovlivní.

VŠE O PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH V USA >>>