Věci veřejné

Věci veřejné Zdroj: Jan Zátorský/MF DNES/Profimedia.cz

Nahraného matroše mám na několik let dopředu

A zase jsou venku další věci! Jenže s VB (Vítem Bártou vulgo „Docentem“ vulgo „Filipem“ – pozn. redakce) to bylo mnohem horší, než píší noviny. Já sama před ním několikrát klečela a plakala.

 

Zoufale jsem se kdysi do „Docenta“ zamilovala, na schůzkách u něj v bytě jsem doslova hltala každé jeho slovo. Troufnu si říct, že jsme spolu dýchali… Byl tak chytrý, skutečný vystudovaný POLICAJT!!

 

PerpleX FinálníPerpleX Finální|Reflex.cz

 

Nejsladší a nejroztomilejší ale stejně byl, když si večer najednou otevřel pár dražších lahví červeného, zaposlouchal se do vlastních slov a zasnil se…. Skoro jako by v tu chvíli levitoval nebo co, až ho KK (Kateřina Klasnová – pozn. redakce) musela stahovat zpátky na zem! Někdy se mu musel na nohy pověsit i Radek (John – pozn. redakce)! Až jsem z toho mívala úplně BRNĚNÍ!!!!

 

 

Ten parchant!!! Věděl, že se toužím dostat do Koncepční rady VV a stát se taky jedním z GURU. GURU!!!! Jenže on mi pořád říkal, že až taky přinesu pár mega v pytli jako Babák a vyplatím se; že mi furt nemůže jen dávat na kabelky a prd z toho…

 

Byla jsem tehdy jak nějaká slepá zamilovaná dylina: klečela jsem před ním, plakala a prosila, ať mě taky udělá GURU, když on je SUPERGURU…. Jenže on se na mě jen díval tím svým strašidelným pohledem a ve skutečnosti jako by se mi vysmíval!!! A tak jsem ho začala nenávidět a nosit pod blůzkou ty štěnice…. NIKDO mi nemá co vyčítat!

 

Tak se zdá, že moje nová strana se fakt bude jmenovat Tramvaje veřejné. Zadali jsme si s Jardou (Škarkou – pozn. redakce) průzkum, co na to lidi, ale vypadá to dobře; nikdo přece nechce v tramvaji jezdit s bezdomovci, ne? Přemýšlíme teď jen, jak to napsat do programu, aby to jakože nevypadalo nějak xenofobně nebo populisticky.

 

 

Jo: Nahranýho matroše mám ještě na několik let. Ty z****i se z toho ještě p*****u.