Kristýna Kočí

Kristýna Kočí Zdroj: Tomáš Tesař

Kristýna Kočí: Prostě ráda pí**ám

Poslední dny jsem celé probrečela. Rozešel se se mnou Adam (přítel Kočí – pozn. redakce), protože mu vadilo, že tak ráda píchám – a nejen s ním. Nemůžu si ale pomoc: když vidím chlapa s prachama nebo mocí, anebo nejradši s obojím, musím ho hned ojet.

Jsem ráda, že je konečně venku i ta nahrávka z naší schůze, kde mluvíme o Johnovi, že je úplně „prázdnej a rezignovanej“, protože to je pravda. Myslím, že by to mohlo pomoct i jemu, aby konečně viděl pravdu a přestal ze sebe dělat kašpara. Vždyť ho lidi kdysi mívali i rádi, když psal o piku nebo o bonech a fotili se se Zlatou (Adamovskou – pozn. redakce) do novin a časopisů, to mu docela šlo. Docela jim to spolu i slušelo))))

 

 

A teď ho mají za ochlastu a idiota. Je mi ho upřímně líto. Přemýšlím, jak mu pomoct…. Zkusím doma najít nějakou nahrávku, kde nevypadá jako úplnej idiot. Třeba by mu pomohlo nějaký kompro)))))

 

 

Přemýšlím, že si dám inzerát na nějakou webovou seznamku, samozřejmě anonymně. Jak se mám seznámit s trochu slušným klukem, když mě celý národ má za blonďatou dylinu? Na víkend se chystám k mámě, aspoň že ta mě má ještě ráda.