Kristýna Kočí

Kristýna Kočí Zdroj: Michal Růžička/MF DNES/Profimedia.cz

Co je to tady v tom parlamentu za pakáž?

Kam mě to ty z***i přesadili? Sedím teď ve Sněmovně úplně vzadu u zdi se Škárkou a Humlem, jako bych byla nějaká dylina, co je venku ze hry. Navíc Standa (Huml – pozn. redakce) si pořád šahá rukou pod stolek. HROZNÝ!!!

 

Na prvního máje jsme šli s Adamem (Kočí přítel – pozn. redakce) na Petřín a dlouho se líbali pod rozkvetlými stromy… MMMMAAAAA! Adam je snad poslední člověk, který mě má v týhle z******ý zemi rád. I Péťa (Tluchoř, šéf poslanců ODS – pozn. redakce) už ode mě dal ruce pryč, úplně se p****l! Srab jeden prťavej – teda velkej.

 

 

Teprve z poslední lavice ale člověk vidí, co ve Sněmovně sedí za lidi. ZRUŠIT PARLAMENT!!! PAKÁŽ!!! STRAŠNÝ TYPY!!! FUJ!!! Nezaslouží si ani kompro. I když: mám pocit, jako bych poslední dobou byla prašivá nebo co? Už mi skoro nevolají ani ti debilové z novin. NIKOHO nezajímám!

 

Rychle s tím musím něco udělat. Kluci z ODS mi nabídli, že k nim můžu vstoupit do strany, ale až za nějaký čas, až to trochu utichne s těma Napoleonovýma (Vít Bárta – pozn. redakce) štěnicema a lidi trochu zapomenou. Už jsem si kvůli tomu přebarvila vlasy nahnědo.

 

 

Jenže se bojím, že TO neutichne nikdy: ve VV jsme se totiž natáčeli nonstop a venku jsou zatím jen ty lepší věci…. Kdyby se například dostalo ven naše video s Lukášem Víchem (člen VV, který s Kočí nahrál slavný kavárenský rozhovor – pozn. redakce) z dovolené….

 

Měla bych taky zajít do školy. Už tam chodím osm let, a pořád jsem v prváku!