Kristýna Kočí

Kristýna Kočí Zdroj: Václav Teichmann

Nechtějí vedle mě sedět ve sněmovně. Smrdím, nebo co?

Připadám si, jako když smrdím. Nikdo vedle mě nechce ve Sněmovně sedět, ani Kačka s Karolínou. Přitom můj přítel Adam, kterýho FAKT strašně miluju!!!!, říká, že jsem celá krásně voňavoučká:-))))))

 

Dneska se všichni p*****i a hned ráno šli do Sněmovny hlasovat o vládě. Já si místo toho šla do Pařížský koupit pár kostýmků a kabelek (Louis Vuitton je můj druhý miláček!!!), když na mě ty z***i hodili to hnusný kompro z kavárny a jsem teď trochu mimo. Není to tam úplně pro socky, ale nějaká škvára od Napoleona (Víta Bárty – pozn. redakce) mi ještě zbyla, policajtům jsem totiž dala jen tu poslední obálku s půlmega. Jenže před tím jsem si brala mnohem víc, VB umí být zatraceně štědrý!!! Mám totiž PRACHY strašně ráda!!!

 

 

A taky MOC, na tu se úplně třesu jako při sexu!!! Proto jsem se ve Sněmovně stavila na chvíli k večeru, abych jako nebyla úplně ze hry. Vůbec ale nešlo o vládu, šla jsem tam kvůli sobě!!! Co jsem na něj ušila to kompro, jsem totiž slavnější než sám Napoleon a ty debilové z novin a TV mi doslova visí na rtech. Přesně po tom jsem vždycky toužila už jako malá.

 

Fakt už nevím, jak jsem nakonec hlasovala: zrovna jsme totiž s Adamem hráli přes SMS na fanty a já si připadala úplně NAHÁ!!!!)))) Nějak tam už ale necítím ten upřímný protikorupční étos. Nebo patos? Musím se podívat do slovníku cizích slov, aby ze mě zas ty z***i neudělali blonďatou dylinu s prázdninovou univerzitou! Dneska se člověk jednou u kafe trochu uřekne, a je mrtvej!!!!

 

 

Trávím teď hodně času doma. S Adamem procházíme výzkumy veřejného mínění a přemýšlíme, jaké politické téma půjde nejlíp k mým blonďatým vlasům a přísné nosové dikci teď. Co třeba zrušení DPH na značkové kabelky? Připadá nám to docela sociální i podporující podnikatele…. Dvě mouchy jednou ranou. Uvidíme!!!