Kočí

Kočí Zdroj: Štěpán Mareš

Kristýna Kočí svůj mediální obraz napraví!

S Adamem (Kočí žárlivý přítel – pozn. redakce) jsme se zamkli v malé garsonce na neznámém místě a společně analyzujeme, co pustím těm blbům z médií příště. MUSÍM napravit svůj mediální obraz!!!

 

To s tím Napoleonovým (Vít Bárta – pozn. redakce) úplatkem za půl mega, stejně jako tu mystifikační nahrávku z kavárny, mi totiž sežrali mnohem víc, než jsme s Adamem plánovali. Ty zmrdi jsou fakt ještě horší než hladoví toulaví psi: ty falešnou kost, co jim hodíte, jen olížou a zase jdou lízat jinam; tyhle ji sežerou celou a ještě se u toho poserou jak Klaus….:-))))) To je v těch redakcích neplatí, nebo co?

 

 

Před chvílí jsme si s Adamem namontovali na strop minikameru, abysme se u toho mohli točit a pak se na sebe dívat. Máme se FAKT RÁDI!!!! NE: MILUJEME SE!!!! A taky si vždycky druhý den řekneme, co můžeme u píchání zlepšit!!!!!!:-)))))) (Je toho tolik!)

 

Jen pro pořádek: s Tluchořem (šéf poslaneckého klubu ODS – pozn. redakce) jsem FAKT nikdy nepíchala. To je PRAVDA!!! To hnusný tlustý malý prase je mi úplně ODPORNÝ!!! Furt se potí a v ruce nosí takový ty malý homoušský kožený taštičky a v nich levnou kolínskou. Nebo je to vikslajvant? Kam ty prachy kurva dává? FUJ!!!

 

 

Připadám si dneska trochu jako dylina: už sama nevím, co jsem si vymyslela a co je pravda. Mám z toho v hlavě KOČÍ!!! Zkoušíme proto s Adamem rekonstruovat můj život a najít nějaký pozitivní momenty. Třeba jak jsem už odmala vždycky chtěla být prezidentkou:-))))) Myslím, že s tím se dá do dalších voleb pracovat.

 

Dneska končím. Mám toho dost:-))))))