David Rath

David Rath Zdroj: Isifa.com

Paroubek ví, jak zničit ČSSD: Chtěl by Ratha za předsedu

Bývalý šéf sociálních demokratů Jiří Paroubek je, zdá se, nepoučitelný. Nestačilo mu, že svým stylem a nepřijatelnou kampaní přivedl ČSSD k volebnímu vítězství, které znamenalo prohru a odchod do opozice. Na likvidaci nejsilnější levicové strany pracuje dál – teď označil za vhodného šéfa socialistů Davida Ratha.

 

Pokud chce ČSSD pokračovat v nevýrazných výsledcích, pokud chce nadále odrazovat mladé lidi a ženy, tak středočeský hejtman v předsednickém křesle je skvělý nápad. Nikdo, kromě Paroubka, totiž neodrazuje lidi a nepolarizuje veřejnost tak, jako právě Rath. Snad už jenom poblázněná dvojice Bartošová-Pomeje je v tomto směru stejně „populární“.

 

Doktor Rath (kdysi člen ODS) je totiž stejně „důvěryhodný“ jako Jiří Paroubek. Ať řekne, co řekne, téměř vždy narazí na odpor. Možná to i sám tuší, protože oznámil, že si názoru Paroubka váží, ale že na sjezdu ČSSD kandidovat na předsedu nebude. Prý jen na místopředsedu…

 

I to bude stačit k další diskreditaci sociální demokracie. Je to ale věčná škoda, že tento hejtman nechce být šéfem strany. Paroubek totiž v průběhu své politické kariéry vyměnil manželky a na billboardech s ním nakonec skončila paní Petra. To David Rath má „žen“ víc. Podle potřeby „přebíhá“ (podobně jako v politice). Mohly by to být zajímavé plakáty v příštích volbách.